2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #292 geen Replay tv meer

replay

Wow, dit is al dag 292 van de 365 plates reeks! De tijd vliegt ! Gisteren was het dinsdag, weer een dag school, maar ook thuis hangen en werken aan mijn ballonetje. Ik wilde Heel Holland Bakt terugkijken, maar die poging mislukte door gebrek aan Replay tv.. Lees je mee?

Werken aan ons ondernemingsplan

De ochtend begon met een stukje om te rijden, er was een ongeluk gebeurd op de A73, waardoor ik om op tijd op school te komen over Duitsland moest rijden. Volgens mij had ik achteraf ook prima aan kunnen sluiten, maar dat kost bij mijn auto meer benzine. Maar ik was op tijd en daar ging het om! We startte met Financiën, waar ik gelukkig wel een beetje van begreep. Vervolgens hadden we Nederlands, dat was ietsje minder interessant, maar wel nodig. En we sloten af met 2 uur ondernemingsplan. Dat was nog een pittige klus, aangezien we niet goed wisten waar te beginnen. Uiteindelijk rolden we er heel stroef doorheen, maar we hebben wat op papier en daar gaat het om.

Thuis hangen

’s Middags wilde ik graag werken aan Ballontraebay. Dus ik dook de bank op met mijn laptop en de tv aan. Met als gevolg dat ik meer tv keek dan dat ik werkte. Niet zo geweldig dus, maar er kwam ook geen inspiratie uit om iets te schrijven. Ik accepteerde het maar gewoon en vond het wel best om gewoon lekker thuis te hangen. Rond half 6 belde Kenneth dat hij rond 20 voor 6 in Venlo zou zijn, een redelijke nette tijd. Maar goed tel er alles wat hij dan nog moet doen bij op en je bent een uurtje verder. Hoort er gewoon bij!

replay

Met een zelfgemaakt sausje van slasaus, kwark, paprikapoeder, bieslook en ketchup.

Ik besloot te gaan koken en na lang puzzelen wilde ik wrap pakketjes maken. Gewoon met de vulling van de wraptaart, maar dan in een pakketje. Na 10 minuten kon het de oven in en was het tijd om even te wachten tot de kaas smolt en Kenneth thuis kwam. Alleen duurde het even tot Kenneth thuis kwam, dus ik begon wat eerder. Rond half 7 was Kenneth thuis en konden we samen eten.

Geen Replay op de Mediabox

Na het eten deed ik de afwas en daarna dook ik terug de bank op. Ik wilde graag Heel Holland Bakt terug kijken, maar mijn mediabox was het daar totaal niet mee eens. Hij laadde de tv gids niet, waardoor ik niet terug kon kijken. Zo vervelend! Ik zette hem even uit en daarna probeerde ik het nog eens. Nu gaf hij melding dat de Replay het helemaal niet meer deed. Ik baalde wel een beetje, maar aangezien ik nog wilde schrijven liet ik de tv maar gewoon aan. Ook goed! Pas rond 9 uur kwam ik door mijn writersblock heen. Ik had het met Kenneth erover en toen begon mijn lampje te branden. Dus Kenneth smeerde zijn boterhammen en ik ging aan de slag met het artikel. Rond 10 uur was ik boven, ik sorteerde nog even mijn winter en zomerkleren uit en daarna was het bedtijd.

Het was me het dagje wel! Hoe was jullie dag? En wat aten jullie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 20, 2017 / 8:31 am

    Gistermorgen was het buiten zo somber, kil en nat en dat werkt ok niet stimulerend. Opa heeft de Ginkgo verder kaal gemaakt, omdat er al bladeren vielen en er zat zo enorm veel blad op, dat is opgeruimd, ik ben ook met de winter- / zomerkleding bezig geweest. Vroege herfst, maar er komen weer mooie dagen aan. Geniet ervan! Misschien “neefje”!!
    Een fijne dag en succes op school, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: