2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #293 Echt op tijd naar bed!

op tijd

Gisteren ging ik voor het eerst in lange tijd echt op tijd naar bed! Dat was echt heerlijk. Maar ik was ook een hele middag op pad én ik keek Heel Holland Bakt terug. Yes!

Wel of niet naar het HBO

De ochtend begon met een hoop te doen. Ik moest nog wat schrijven, boterhammen smeren, afval buiten zetten en ga zo maar door. Uiteindelijk was ik iets na half 9 op school. Nog ruim op tijd, maar later als normaal haha. Tot 12 uur had ik weer cursus in het TMS systeem. Interessant, vooral met de hoeveelheid foutmeldingen die ik telkens kreeg. En het idee dat ik volgende week weer van begin af aan mag beginnen is heel motiverend. Mocht iemand nog een naam weten voor een transportbedrijf, dan let me know! Daarna hadden we nog 1,5 uur voorlichting over het HBO. Ik vond het héél zwart-wit. Met MBO kon je niet veel en alleen met het HBO kom je hogerop. Ben ik het daarmee eens? Nee, en dat is ons ook niet verteld op de opleiding. Maar het maakt niet uit, het daagt uit te bewijzen dat je er met het MBO ook komt! Dus voor mij bevestigde het nog meer dat ik niet naar het HBO wil.

Midden-Limburg door crossen

De middag stond in het teken van Midden-Limburg door crossen. Ik moest tanken na school, dus ik reed eerst naar Kaldenkirchen om de tank weer te vullen. Dat was zo gebeurd ! Daarna reed ik door naar Vlodrop. Maar daarvoor maakte ik eerst een pitstop bij de Jan Linders in Herkenbosch. Ik wilde wat lekkers meenemen voor bij papa en mama, en ik had zin in een smoothie. Uiteindelijk nam ik Werther’s Original mee. Nadat ik in Vlodrop was geweest voor de sprinkhanen voor Jaapie reed ik naar Roermond. Jill grapte gelijk toen ze de zak Werther’s zag, dat ik op Opa en Oma begon te lijken die in hetzelfde dorp wonen als ik. Zij namen ook wel eens zo’n zak Werther’s mee. Humor! Het ligt dus aan het dorp, haha. Rond kwart op 5 reed ik weer naar huis, het was een korte pitstop bij papa en mama, maar wel gezellig! En ik kon er het plastic even afgeven, want ik had teveel om in de bak hier in de buurt te doen. Bij hun wordt het fijn aan de straat opgehaald!

Op tijd naar bed!

op tijd

Kenneth was al thuis toen ik thuis kwam om 20 voor 6. Dat had hij goed gedaan haha. Ik maakte het eten klaar, wat heel gemakkelijk werd. Ik maakte voor mijzelf wat van die bonenmix warm met daarnaast een portie rijst en sperzieboontjes. Het smaakte als chili con carne, alleen dan zonder pakjes en zakjes. Lekker hoor! Daarna keek ik samen met Kenneth Heel Holland Bakt! Oh wat was ik blij dat ik het terug kon kijken, heerlijk. Toen HHB was afgelopen waste Kenneth en ik samen af en daarna maakte Kenneth zijn tas klaar. We zaten nog even op de bank waarbij ik nog even werkte aan Ballontraebay. Rond 9 uur lagen we in bed, en dat was fijn haha. Ik keek nog 2 vlogs op Youtube, terwijl Kenneth al om half 10 sliep. En om 10 uur besloot ik ook te gaan slapen! Eindelijk eens op tijd de ogen dicht.

Hoe was jullie woensdag? De week is weer doormidden gezaagd!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Tante Chris
  september 21, 2017 / 11:56 am

  Hai Kelly dan heb je het gisteren erg druk gehad net als ik vliegen van het een naar het andere is altijd leuk je blogs te lezen. Dikke knuf en kus van mij Tante Chris

  • Ballontraebay
   september 21, 2017 / 8:17 pm

   Ja, het houdt wel bezig he, ik vind het altijd wel lekker om van alles en nog wat te doen 🙂 Heel leuk om te horen! Dikke knuf en kus terug!

 2. oma
  september 21, 2017 / 12:28 pm

  leuk, om te lezen, het was weer een heel ander verhaal! Groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   september 21, 2017 / 8:18 pm

   Gelukkig weer eens variatie he oma haha. Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: