0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #294 verkeershekken in je voortuin

verkeershekken

Je rijdt je straat in en ziet aan het einde van de straat verkeershekken staan. Naarmate je dichterbij komt zie je dat de dingen in je voortuin staan! Oké dan, maar buiten dat deed ik nog van alles en nog wat! Lees je mee?

Milieubeheersysteem

Het was een kortere dag gisteren op school! We begonnen om kwart over 9 met een uurtje rekenen. Dat ging dit keer vrij goed! Daarna was het weer tijd om me in 2 uur tijd nog wat verder te verdiepen in het milieubeheersysteem. Een van de zorgsystemen binnen een bedrijf. Dat was toch wel pittig. Maar het is gelukt volgens mij, en daarna maakte ik de rest van het werkstuk invul klaar. Mocht ik er dan volgende week woensdag niet zijn staat dat alvast klaar voor Michelle. We sloten af met nog een dik uur Engels. Dat was niet verkeerd, ik was alleen melig dus echt de ideale combinatie was het niet haha.

Verkeershekken in de tuin


Rond 10 voor 3 reed ik onze straat in, bijna thuis! Ik zag aan het einde van de straat al de verkeershekken staan. Ik dacht nog bij mezelf, oh dat is voor de straatdag zaterdag. En hoe dichterbij ik kwam des te meer ik mij realiseerde dat ze bij ons in de tuin stonden. En dat vond ik zelf niet zo heel geslaagd. Je doet je best om de tuin er verzorgd uit te laten zien en nu gebeurd er dit. Nu kijken ze weer met een scheef oog naar onze tuin, maar aan de andere kant vond ik het ook een goede oefening. Mezelf aanleren niks aan te trekken van wat anderen vinden! Ik ging er zelf niet aan slepen, ik liet ze staan.

Binnen ging ik aan de slag met het artikel van gisterenmiddag. Eerst foto’s maken, daarna licht een beetje aanpassen en foto’s verkleinen om vervolgens ze bij de rest van het artikel toe te voegen. Toen dat klaar was ging ik weer verder aan de slag met de teksten voor deze week. En voor dat ik het wist was het 10 over 5 en belde Kenneth dat hij onderweg was naar huis! Dat was fijn! Ook voor hemzelf, want hij is nog steeds niet fit, dus dan is het goed als je na dik 12 uur van huis te zijn geweest weer naar huis kan.

Iets te vroeg naar bed

verkeershekken

Als avondeten maakte ik een AGV’tje. Aardappelen met boontjes en een hamburger, heel gewoon maar wel lekker! Daarna deed ik de afwas, zodat ik nog even verder aan het werk kon. Rond kwart over 8 smeerde ik Kenneth zijn boterhammen, zodat die alvast klaar waren. Kenneth maakte de rest van zijn tas klaar en toen gingen we al naar bed. Ik douchte me nog even en toen ik om 9 uur ging liggen, ging de lamp uit en binnen 5 minuten was Kenneth in dromenland. Maar ik was nog klaar wakker, met als gevolg dat ik een uurtje aan het draaien was om de slaap te pakken. Om 9 uur gaan slapen was mij toch net iets te vroeg haha.

En dat was mijn dag weer, wel gek hoor die verkeershekken! Als die dingen zo eten, want dat weet ik niet eens zeker haha. Hoe was jullie donderdag?

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ger
    september 22, 2017 / 7:38 am

    GVD die hekken uit de tuin we hebben niet voor niets zo hard gewerkt om het goed en schoon te krijgen. Hi hi

  2. oma
    september 22, 2017 / 9:01 am

    Ze hadden wel een ideaal plekje uit gezocht voor die hekken, daar staan ze niet in de weg en worden ze niet vuil, maar ze hadden het wel eerst mogen vragen. Nu zien we je schone tuin nog eens vastgelegd! Beterschap voor Kenneth, misschien beter om eens naar de h.a. te gaan. Fijne dag en mooi weekend, groetjes oma! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: