2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #295 secret project, lekkers en Fortuna!

secret project

Zo dat was me het dagje wel gisteren hoor. Jill en ik begonnen aan ons secret project, ik had natuurlijk school, ik at super veel lekkers en Fortuna.. Fortuna won gewoon weer!

Sales project

School was kort maar krachtig, vermoeiend! We gingen verder aan ons sales project wat overigens pas op het einde best goed ging haha. Het probleem zat zich in het feit dat mijn 2 collegaatjes en ik ook veel te druk waren met kletsen. Met de leraar en met z’n drieën over de grootste onzin haha. Helemaal prima, want om 11 uur ging een van de 2 en konden we nog een berg werk verzetten. Ik heb er wel vertrouwen in, we weten de redenatie achter onze prijzen dus dat is mooi.

Secret project

Heerlijk begin van het weekend!

Toen ik thuis kwam maakte ik voor mezelf wat worstenbroodjes klaar en zette ik het artikel over de receptenklapper van gisteren klaar. Daarna reed ik naar de Action voor want aankoopjes en vervolgens ging ik naar Jill en papa en mama. Jill en ik gingen, nadat ik nog een keer was op en neer gereden, en de mobiele telefoon van Jill samen met papa had gehaald, aan de gang met ons secret project. Een heel leuk secret project als je het mij vraagt ! Maar hoe of wat kan ik nog niet vertellen haha. Dus dat laat nog even op zich wachten, in ieder geval waren we er de rest van de middag mee bezig.

Fortuna wint met 5-1!

Zelfgemaakt, heel lekker!

Ik at bij papa en mama mee. We aten broodje knak met een kom erwtensoep. Heel lekker!

secret project

Dat was lang geleden!

Noa veure Fortuna!

Daarna ging ik met papa mee naar Fortuna Sittard voor de wedstrijd tegen Jong AZ. En wat was dat een wedstrijd.. Op een gegeven moment vielen er 3 goalen binnen 5 minuten. 2 voor ons en 1 tegen. Daarna kwam er nog een mooie goal van ons en toen was het voor de rust gedaan. Ik haalde broodjes frikadel bij de catering voor papa en mij. Ons pauzevoer als ze het hebben. In de 2e helft maakte ze nog een goal en toen hadden we er wel voorzichtig vertrouwen in. Je weet natuurlijk niet wat er kan gebeuren nog, maar ja we waren wel al onze zegen aan het brullen. We maakte er op het einde weer een feestje van en om 10 uur gingen we weer naar huis. Onderweg haalde papa en ik nog McNuggets en voor ons 2 namen we nog een frappuchino voor onderweg. Héél lekker ! Eenmaal terug bleef ik nog tot half 12/ 20 voor 12 en toen reed ik op huis aan.

Het was een hele gezellige en productieve dag. En ik voelde me wel een bofbips met al dat lekkers! Hoe was jullie vrijdag? Fijn weekend!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 23, 2017 / 5:47 pm

    “Secret”, het woord zegt het al, maar ik snap er niks van. De dag begon voor ons heel mooi, we kwamen niet goed weg bij de computer omdat er zoveel video’s van Roy en Dave opstonden. Wij vonden het geweldig wat we te zien kregen van die jongens.We liepen de hele dag daarom wel wat achter. Verder vinden we het ook spannend worden in de familie. In het ziekenhuis was alles goed met Mandy en de baby en dat is de hoofdzaak! Onderhand zijn we weer een dag verder. Fijn weekend Kelly, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: