2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #296-#297 straatfeest en dopen nichtje

straatfeest

Het was een heel gezellig weekend, dat is een ding dat zeker is! We hadden het straatfeest op de burendag en we waren bij het dopen van ons nichtje Raychel. 2 hele leuke dagen die ik graag deel.

#296 straatfeest

Zaterdag begon al vroeg, want ik moest om half 10 in Blerick zijn. Daar pikte ik een klasgenootje op om samen naar de open dag van het Vervoerscollege Venlo te gaan. We stonden namelijk bij de stand van het Centrum voor Logistiek Vakmanschap. Onze school in principe. Maar voor dat we daar terecht kwamen kregen we eerst nog een rondleiding door het gebouw. Echt een mooi gebouw, en favoriet was toch wel het magazijn waar alles zo realistisch was ingericht. We stonden er van 10 tot 1 en hebben gezellig gekletst met mensen van andere bedrijven en bezoekers. Daarna werden we afgelost door iemand van school en konden we gaan.

straatfeest

Stukje kip, salades en stokbrood. Heerlijk!

Eenmaal onderweg naar huis kreeg ik al een appje van Kenneth dat het gezellig was op straat. Dus dat beloofde wel al wat! We hadden namelijk straatfeest. En dat kwam goed uit, want zo leerde wij tenminste wat mensen kennen. Om 3 uur begon het echt en ging de gezelligheid van start. Als kat uit de boom kijker vond ik het wel spannend, maar het viel allemaal reuze mee! Het was ontzettend leuk! We speelden ouderwetse spellen in teams, hadden een barbecue en s’avonds ging er nog een vuurkorf aan. Uiteindelijk waren we volgens mij pas om half 1 thuis, dus dat zegt denk ik wel wat. We hebben denk ik wel geluk met de straat waarin we wonen!

toch wel lekker zo’n vuurkorf!

#297 dopen van ons nichtje Raychel

Zondag was ik alweer rond half 8 wakker, maar ik bleef liggen. Om kwart op 9 had ik er genoeg van en besloot ik even onder de douche te springen. Ik had namelijk nog zoveel te doen voor mijn gevoel, ik raakte een beetje de draad kwijt. Kenneth was om half 10 naar buiten om mee te helpen opruimen, en ik ging ook toen ik klaar was. Binnen no time waren we klaar, en we hadden ons nog even prima geamuseerd haha. Daarna was het tijd om boodschappen te doen, gelukkig was dat maar 20 minuutjes werk. Terug thuis was het brunchen, afwassen en nog een artikeltje schrijven. Vervolgens omkleden en toen door naar het gezin van de neef van Kenneth!

Het was namelijk de dag dat Raychel ons nichtje werd gedoopt. En aangezien Kenneth peetoom is, moesten we daar natuurlijk naar toe! Ook daar heb ik weer genoten hoor! Vooral van neefje Bryan die door de kerk heen aan het wandelen was. Die nam namelijk plaats achter het orgel, zonder geluid, maar ik vond het zo grappig. Heerlijk hoe die kleine allemaal gewoon lekker hun eigen ding doen. Na het dopen gingen we nog even mee terug naar hun voor koffie en vlaai. Ook dat was weer leuk, zeker om weer even bij te kletsen!

Een wazig bord, ik had honger haha.

Zondagavond

Rond half 7 gingen we mee richting mijn schoonouders. Waar we nog mee aten. Maar daarvoor ging ik eerst met mijn schoonvader naar de Chinees! Ik mocht rijden, en daar was ik niet mega blij mee haha. Ik had namelijk schoenen met een hakje aan en dat rijdt niet ideaal. Maar het ging gelukkig goed! En de saus waarvan we bang waren dat hij zou gaan lekken was nog droog. We zaten best lang te tafelen, maar dat was eigenlijk heel gezellig. Daarna hielp ik nog even mee met de afwas, en vervolgens liepen we nog even naar mijn ouders en Jill. Ook daar babbelde we bij en vertelde we in alle drukte, geuren en kleuren over het weekend. Uiteindelijk reden we om 10 voor 10 naar huis! Boterhammen smeren, was aanzetten en dit nog even typen.

Het was een heel gezellig weekend met het straatfeest en het dopen. Het vloog weer voorbij! Hoe was jullie weekend? Fijne (werk)week !

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 25, 2017 / 8:07 am

    Inderdaad weer een mooi weekend, fijn dat je er zo van genieten kunt. Werken, doopfeest en straatfeest, het kan niet op. Ik denk dat je weekend te vlug om was en dat komt door al die bezigheden. Wel geboft met het weer, wij ook.
    Die Bryan achter het orgel was zeker geweldig! Daar tegenover hebben we een rustig leven, maar daar hebben we de leeftijd ook voor. Kelly, het was weer leuk om te lezen, een fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: