20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #298 een werkende planning !

werkende planning

Gisteren was een echte productieve dag! Natuurlijk had ik weer school, maar ’s middags en ’s avonds ging ik lekker aan de slag met een werkende planning. Het huishouden, bloggen, en een nieuw gerecht, het kwam allemaal voorbij! 

Nooit doorkruisen

De ochtend begon met school. Mijn eigen jas lag nog in Kenneth zijn auto, dus ik liep rond te waggelen in de jas van Kenneth. Ik verzoop erin, maar warm was het wel. De eerste les was weer Duits, en die was weer zoals iedere week. Daarna was het tijd voor een wiskunde toets. Ik kon het meeste invullen, maar er waren 2 opdrachten waarbij ik moest puzzelen. Bij de ene vraag liet ik mijn puzzel met antwoord staan, maar bij de ander ging er een kruis door. Het gaf namelijk hetzelfde antwoord als dat er al gegeven stond. Dat geloofde ik niet en dus ging er een kruis door. Had ik niet moeten doen haha. Het klopte namelijk! Dus dat hebben we weer geleerd. Daarna hadden we nog financiën en toen was de schooldag alweer om!

Een werkende planning

Thuis nam ik even een kleine pauze en belde ik Kenneth hoe het met hem ging. Daarna was het tijd om een planning te maken. Ik maakte er eentje op tijd en daarmee ging ik aan de slag! Eerst de this or that foodtag afmaken. Ik moest echt stofzuigen, de badkamer poetsen en het bed verschonen, dus dat deed ik als tweede. Dat was zo afgevinkt en daarna begon ik aan mijn huiswerk voor financiën. Ondertussen maakte ik een ovenschotel klaar en daarna maakte ik het huiswerk af! Ik wachtte tot Kenneth, die kwam rond half 7 thuis en toen was het tijd om te eten!

Productieve blogavond

werkende planning

Een hele geslaagde maaltijd!

We aten een zuurkoolschotel die ik op basis van verschillende recepten maakte en daarnaast een stuk rookworst. Heel erg lekker! Het recept zal ik binnenkort delen. Na het eten deed ik de afwas en ondertussen ging Kenneth naar boven om te badderen. Na de afwas dook ik de bank op met een glas Nutella Hot Chocolate. Dat had ik wel verdiend na alle klusjes!

Een warme chocolademelk en een bijna helemaal afgevinkte planning. Tevreden!

En toen ging ik aan de slag! Ik bedacht me wat ik deze week wilde delen en toen was het tijd om te schrijven. Daar was ik mee bezig tot een uurtje of 10. Ondertussen keek ik nog traumacentrum en Dr. Tinus, erg leuk. En ik belde nog heel even met mama, want ik moest even weten of ze al wat wist. Daarna was het echt bedtijd!

Het was echt een goede dag! De planning hielp en daar was ik meer dan blij mee. Hoe was jullie maandag? Rustig opgestart?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    september 26, 2017 / 8:18 am

    en zo hobbel je door Kelly in een jas van Kenneth, nog wel. Dit zal ook niet gauw weer gebeuren, maar de dag was evengoed zo om. Het was nog stil bij mama? Een fijne dag, succes en groetjes van oma xxx

  2. Ger van Zantvoort
    september 26, 2017 / 2:58 pm

    Vol verwachting klopt mijn hartje naar het receptje van de zuurkoolschotel (zoermoosstamp).Heb ik gezongen op het sinterklaas liedje HI HI.Tot de volgende keer.DOEIIIIIIIIIII…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: