2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #299 op het gemakje de dag door

gemakje

Het was een rustig dagje gisteren. We hadden prachtig weer, ik moest naar school, deed wat boodschapjes en ik ging verder aan het werk voor Ballontraebay. Eigenlijk een dagje die ik op het gemakje doorliep.

Goed nieuws

Om iets na 8 zat ik weer eens in mijn autootje naar school. De weg was rustig, dus ik kon lekker door rijden! We startte de dag met financiën, ik leerde er weer eens veel, dus ik was blij toen het pauze was. Mijn hoofd zat nu al bomvol haha. Na de pauze hadden we Nederlands en kregen we goed nieuws. We hadden licenties nodig voor Engels, en gisteren vertelde de lerares dat het haar was gelukt om voor 4 mensen licenties te regelen die goedkoper waren. Daar was ik er 1 van, dus dat is heel fijn. Na de grote pauze hadden we nog ondernemingsplan, waar we volgens planning weer verder gingen.

Op het gemakje

Ik was om 10 voor 3 thuis. Ik dronk wat en daarna ging ik foto’s maken voor het Lekker en Simpel boek artikel van gisteren. Toen die volledig was ingepland besloot ik even naar de Lidl te gaan. Ik had kwark nodig voor in de ochtend en haalde nog wat koekjes en Italiaanse groente voor een andere dag deze week. Terug thuis tikte ik weer vrolijk verder aan artikelen en voor dat ik het wist was het half 6 en belde Kenneth dat hij bijna terug was in Venlo. Ik ging aan de slag met een apple crumble die ik nog had van de Amerikaanse week bij Lidl. Toen ik klaar was en het in de oven stond kwam Kenneth alweer thuis!

Heel Holland Bakt

gemakje

De 2e dag, hmmm.

Als avondeten maakte we de zuurkoolschotel van gisteren warm. Daarna was het tijd voor de afwas en ik smeerde nog even de boterhammen. Ik was ondertussen een Youtube filmpje aan het kijken en die was toch nog niet afgelopen haha. Toen ik klaar was besloot ik Heel Holland Bakt terug te kijken. En het was weer hilarisch, ik vind het geweldig hoe André het presenteert. Het was wel een lastige opdracht met het brood, ik doe het ze niet na. Nadat de aflevering was afgelopen ging ik weer verder met schrijven. En rond 10 voor 9 gingen Kenneth en ik richting bed. En om 10 uur was het voor mij tijd om te slapen!

Het was een hele fijne dag, gewoon lekker op het gemakje ! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 27, 2017 / 12:06 pm

    Ha Kelly, je bent de week al weer aan het doorzagen, en het is vandaag nog heel mooi weer, geniet ervan!
    Hier is alles o.k. en ik ga zo weer even fietsen. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: