20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #30 bonenstamppot

365 plates #30 bonenstamppot

Bonenstamppot, een gerecht dat ik niet gauw klaar maak. En eigenlijk vraag ik me af waarom niet, want het is zo gemakkelijk. Maar als ik hem niet gemaakt heb, wie dan wel ? Mama natuurlijk! We aten vandaag weer mee! En dat was heel gezellig..

We aten dus bonenstamppot, wat dus eigenlijk gewoon wil zeggen stamppot met gesneden boontjes, snuf peper, snuf zout en een snuf nootmuskaat. Mjam! En daarbij hadden we rookworst <3. En dat had ik al heel lang niet meer gehad, dus het smaakte 3 keer beter als normaal. Ik heb dan ook goed gesmuld! Ziet dit bord er niet uit om op te eten.. Ik heb er spontaan weer zin in, haha.

Wat stond er bij jullie op het menu vandaag ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: