0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #300 cookiemonster en kinder suprise deals

cookiemonster

Gisteren was weer een dagje van van alles. En wat die cookiemonster en Kinder suprise deals nou in hemelsnaam betekent leg ik je graag uit! Welkom bij de 300e editie.

Zelfstandig werken

De ochtend begon met mijn ochtendroutine, die ik voor jullie vast legde. En om 8 uur reed ik met een kleine omweg naar school! Het was woensdag dus dat wil zeggen dat ik les had in het TMS systeem. Gewoon weer verder werken aan het moduleboek, en dat maakte ik gisteren af. En daarna hadden we nog Personeel & Organisatie. Daar moesten we voor 3 hoofdstukken vragen beantwoorden en inleveren bij de leraar. Een voordeel ervan vind ik wel dat ik gewoon lekker mijn gang kan gaan, en niet 1,5 uur naar het gebabbel van een leraar hoef te luisteren. Kortom echt een dagje zelfstandig werken.

Cookiemonster

Hij is zoo leuk!

Na school liep ik naar de Primark. Een fijne wandeling van ongeveer 2 km. Ik had nog broeken nodig, omdat in eentje een gaatje zat. Dus daar ging ik voor! Maar natuurlijk ging ik alle afdelingen even langs, want dat vind ik leuk. Ik nam ook een Cookiemonster pyjama mee, gewoon als chill outfit voor thuis! Dat doet die Cookiemonster in de titel haha. Ik was er zo blij mee, gewoon grappig! Ook nam ik 3 paar panty’s mee, ik had een blauwe van mama gekregen, maar zwart was ook wel handig. Na het shoppen bij de Primark liep ik nog even door de Van Haren. Op internet stonden zo’n leuke enkellaarsjes, maar in het echt waren ze het toch niet helemaal. Een paar vond ik wel erg leuk, maar liet ik toch nog even staan.

Die had ik wel verdiend!

Na al het snuffelen had ik een suikerdip, dus ik besloot een frappuchino te halen bij de Mc Donalds. Heerlijk! Dat had ik me tenslotte bespaart met de auto bij school te laten staan. En al slurpend van mijn frappuchino liep ik weer naar de auto.

Deze beauty’s zoeken een nieuwe trotse eigenaar.

Terug thuis keek ik een aantal Youtube filmpjes en werkte ik nog wat teksten af. Ook besloot ik een paar schoenen waar ik niet zo lekker op loop te verkopen. Dus die zette ik op Facebook. Een leuk paar, dus mocht je interesse hebben, je mag ook reageren via de contactpagina!

Kinder suprise deals

Lekker, maar ik weet niet of ik het nog een keer zou kopen.

Als avondeten maakte ik een Aviko maaltijdpannetje klaar. Een met aardappelpartjes, champignon roomsaus, champignons, groene asperge en gyrosvlees. Erg lekker! Na het eten waste ik af, smeerde ik Kenneth zijn boterhammen en rond 7 uur wilde ik naar Roermond vertrekken. Ondertussen was ik met Kenneth aan het bellen. Die had in Duitsland op het tankstation nog 2 Kinder Suprise eieren gekocht. Eentje was er voor Jill, maar ik was al onderweg. Dus ik draaide mij om en wachtte op een parkeerplaats langs de weg. Alleen kijken ze je altijd gek aan als je daar parkeert. Ik voelde me net een dealer, een Kinder suprise ei dealer haha.

Kenneth gaf ze me en daarna reed ik naar Roermond. Weer eens even buurten ! En dat was heel gezellig. We keken een Duitse film en we kletsten een heel eind bij. Ik knuffelde met Jive, want die is heel aanhankelijk aan het worden. Lag ook aan een bordje met koekkruimels op de tafel. Maar dat was wel heel schattig. En ik knuffelde natuurlijk ook met Mambo en kleine Kaya. Voor dat ik er erg in had was het alweer voorbij tienen en tijd om naar huis te gaan.

Het was een leuke dag met de cookiemonster pyjama en de kinder suprise deals. Hoe was jullie woensdag? Wat aten jullie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  september 28, 2017 / 5:59 pm

  echt mooi, hoe jij de dagen allemaal vol krijgt. En er is al weer een dag om met mooi weer. Morgen vrijdag en het weekend komt al weer aanschuiven, de 29ste en de 30ste. Wel spannend. hè! Groetjes van oma en nog een mooie avond xx

  • Ballontraebay
   september 28, 2017 / 6:02 pm

   Heeel spannend oma! U ook een fijne avond ! Xx groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: