2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #301 actief dagje met van alles !

Actief

Het is vrijdag! Tijd voor een feestje! Maar eerst kijken we weer even terug op de donderdag. Een dag waarbij ik heel actief was, en allerlei dingen aan het regelen was. Niks spannends, maar wel leuk!

Ook weer volgens planning

De schooldag ging lekker volgens de planning. Ik maakte bij rekenen de Cito af die we aan het oefenen waren. Bij management, project zorgsystemen, streepte we ook weer een aantal dingen af. En daarna Engels waarbij we wat opdrachten deden.

Ondertussen speurde ik op de vrije momenten naar schoenen op Zalando. Mama had namelijk nog een kortingscode gevonden en die klonk best aanlokkelijk. Als in dan heb je hopelijk ook schoenen van een goede kwaliteit. Ik zag allerlei leuke schoenen van het merk Anna Field, maar dan komt de volgende beslissing, wel of geen rits. We zien wel!

Ready, set, action

Toen ik terug thuis kwam ging ik niet naar de action, maar ik kwam wel in actie! Na even wat dingen bijgewerkt te hebben en even een drinkpauze ging ik aan de slag. Eerst maakte ik de foto’s klaar voor het quote artikel over de kleine dingen. Daarna maakte ik foto’s voor het artikel van morgen (vandaag). En daarna was het tijd om in te plannen. Rond half 5 belde Kenneth dat het nog wel even duurde, we besloten soep met stokbrood te eten, dus na het bellen liep ik naar de winkel en weer terug. Hadden we het sportieve ook weer gehad. En terug thuis was het tijd om het stokbrood af te bakken en de soep op te warmen.

Nog een avondje actief

Actief

Iets te weinig voor mij, maar wel lekker!

Om kwart voor 6 zat ik aan een half stuk stokbrood en een kommetje soep. En om 10 over 6 sprong ik de auto in naar Duitsland. Kenneth had parfum nodig, en ik moest mijn auto toch nog tanken, dus ik ging het even combineren. Voor €1,339 per liter gooide ik weer driekwart tank vol, dat is leuk tanken! Daarna reed ik door naar de DM waar ik zijn parfum haalde en tandpasta, want die was ook bijna op. En toen ik daar rond aan het lopen was, bedacht ik me dat de Nutella op was, en normaal in Duitsland goedkoper. Dus ik liep de Aldi binnen, nam een pot van 750 gram mee en zakjes met fruitpuree en liep weer naar mijn autootje.

Thuis at ik nog een half stuk stokbrood, want het was wat te weinig geweest. Ik at nog een koek, want het was theetijd en toen ging ik aan de slag met de afwas en boterhammen smeren. Toen ik daar mee klaar was kroop ik weer achter mijn laptop om artikelen in te plannen en nog even te snuffelen op Zalando. En toen was het bedtijd!

Het was een actief dagje dus! Ik kreeg lekker veel gedaan en ik amuseerde me prima. Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    september 29, 2017 / 8:55 am

    Inderdaad was het een druk dagje voor je maar zo als ik het lees heb je er wel plezier in Wens je een mooie fijne Vrijdag toe en geniet samen van het weekend knuf en kus voor jullie beiden

  2. oma
    september 29, 2017 / 12:06 pm

    een gewoon dagje met afwisseling. Het is allemaal weer gelukt en dat autootje kun je niet missen. Doet het eigenlijk best goed. Wij hebben gistermorgen en gistermiddag boodschappen gedaan en voor ons beiden ook schoenen gekocht. Opa zweert bij “Picolino’s” en de winkelier moest die bestellen. Alleen vlees of vis wisselt van dag tot dag, maar voor de rest eten we elke dag verschillende soorten groenten. En voor jullie een fijn weekend met groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: