2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #305 huishoudelijke klusjes klaren

klusjes

Maandag is voor mij klusjes dag, met name huishoudelijke klusjes. Maar ik had natuurlijk weer genoeg andere dingen te doen en ik ging nog spontaan op pad. Lees je mee?

Er is nog hoop

Het was weer gezellig op school. Iedereen wilde zich weer rechtsom keren om naar huis te gaan. De zin ontbrak eraan bij iedereen. Maar dat mocht ook wel met dat druilerige weer. We startte met Duits, waarbij we weer verder gingen met de grammatica en luisteren. Daarna hadden we een uurtje wiskunde, dat snapte ik gelukkig na een tijdje wel. En als laatste hadden we 1,5 uur financiën en wonder boven wonder liep dat best lekker. Gelukkig maar! We leren het wel..

Huishoudelijke klusjes

Toen ik ’s middags thuis kwam stonden de huishoudelijke klusjes op me te wachten. Maar eerst ging ik een pakketje wegbrengen voor Kenneth. En ik stuurde ook een aantal brieven voor de vorige bewoner retour afzender. Aangezien ik toch door het dorp aan het wandelen was, liep ik nog even de Blokker binnen en daarna de Hema. Even snuffelen! Terug thuis belde ik even met Kenneth en daarna ging ik dan toch aan de slag. De badkamer, de slaapkamer, de woonkamer en Kiko’s kooi. Ik was er een dik uur mee zoet en daarna stond er nog huiswerk te wachten. Dus daar ging ik mee verder. En voor dat ik het wist was het iets voor 6.

Nog even heen en weer

klusjes

Ik maakte een bord nasi warm in de magnetron en zette Heel Holland bakt aan. Even een momentje voor mezelf. Ook pakte ik nog even mijn bullet journal erbij! Ik doe mee aan een challenge waarbij je iedere dag een dingetje tekent. Erg leuk en het zet je eraan toe om even creatief bezig te zijn. Jill appte me of ik nog langs zou komen, en eigenlijk was ik dat niet van plan. Maar aan de andere kant vond ik het wel even fijn, dus ik ging toch die kant uit. Even gezellig babbelen over van alles en ondertussen keken we nog naar Dr. Tinus. Echt een geweldige serie. Rond half 10 ging ik weer naar huis, dan kon ik nog even kletsen met Kenneth. Voor dat ik het wist ging het licht alweer uit en was de dag weer om.

Het was een geslaagd dagje, even de klusjes klaren, school, en nog even naar Roermond. Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 3, 2017 / 7:10 pm

    en zo zitten we al weer aan 3 oktober, nog even en dan heb je herfstvakantie. Het gaat zo snel. Maar het wordt wel spannend, hè Kelly! Een fijne avond, liefs van oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: