20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #306 eendjes, dipje en bietenstamppot

dipje

En dat was alweer de dinsdag van deze week! Een dag waarbij ik even een klein dipje had, bietenstamppot maakte en ik de avond productief wist te benutten. Heel Holland bakt stond weer op het menu, maar ook Vaiana kwam weer voorbij!

Alle eendjes zwemmen in het water

Een genietmomentje!

Gistermorgen kon ik het redelijk rustig aan doen. Dat was wel fijn! Toen ik eenmaal in Venlo aankwam stonden er wat eendjes aan het water. Dat vond ik zo’n leuk gezicht! Ze bleven ook gewoon zitten, schrokken niet toen ik de deur dicht klapte. School was niet spannend. Ik had financiën, dat ging redelijk. Daarna Nederlands en Engels, dat stelde niks voor. En we eindigde met ondernemingsplan. Dat was weer pittig, maar toch kwamen we een heel eind vooruit. Ik deed ook nog een voorstel voor een stagebedrijf, maar dat werd direct van de baan gegooid haha. Nee dat was geen geslaagde plek. Helemaal prima!

Een dipje

Toen ik thuis kwam at ik mijn banaantje en belde ik even met Kenneth. En daarna wilde ik gaan schrijven. Maar mijn hoofd zat zo vol met allerlei gedachtes. Over nu, de toekomst en ga zo maar door. Het is goed om niet te weten wat de toekomst brengt, maar soms is het ook best pittig. Ik ben namelijk iemand die er graag grip op heeft. En soms gaat dat gewoon niet. Dus daar zat ik wel even mee in de knoop. En door erover te schrijven kwam ik weer tot een oplossing en die hielp wel. Dus dat was mooi. Na het schrijven keek ik naar Vaiana, een van mijn lievelingsfilms momenteel. Hoewel Boss Baby echt stipt op 1 staat.

Bietenstamppot en Heel Holland bakt

dipje

Echt iets voor herhaling vatbaar!

Als avondeten maakte ik bietenstamppot. Een leuk werkje en totaal niet moeilijk om te maken. Daarnaast bakte ik nog een burgertje van de slager, die hadden we gekregen na afloop van het straatfeest. Het smaakte heel goed! Daarna deed ik de afwas en vervolgens dook ik de bank op met Heel Holland bakt. Wat een gekke wending begint het te krijgen met de afvallers. Het was wel weer erg leuk om te zien. En ik ben heel benieuwd wie uiteindelijk wint.

Rond half 8 kwam Kenneth thuis! Ik deed nog even een wasje opruimen en ondertussen keken we samen naar het darten. Ook schreef ik voor morgen(vandaag) een artikeltje voor wereld dierendag en toen was het tijd om boterhammen te smeren. Dat was het dan weer !

Het was wel een oké dagje eigenlijk! Een dipje kan altijd en die bietenstamppot was echt heel lekker. Een geslaagd uitprobeersel. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: