2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #307 bezoek en hondje gezocht

Hondje

Zagen, zagen, zagen, de week is weer in 2! En die dag bracht ik op een leuke manier door. Na school kreeg ik bezoek en ik zocht een vermist hondje op dierendag. Lees je mee?

Met de handen in het haar

Oh jongens, school was zo irritant! We hadden 3 uur lang het TMS systeem, maar aangezien Michelle en ik daar al mee klaar waren.. Kregen we dus een nieuwe opdracht! Niet heel erg, maar toen het allemaal niet lukte werden we even chagrijnig. Ik heb met mijn handen in het haar gezeten. Ik wist het niet, het lukte niet en de fatsoenlijke uitleg die kreeg in het laatste half uur. Dus het schoot niet echt op. Daarna hadden we pauze, even een moment van opladen haha. En toen was het tijd voor zelfstandig werken, en daar waren we zo mee klaar ! Om half 2 zat ik in de auto en reed ik naar huis.

Bezoek en op jacht naar een vermist hondje

Toen ik thuis was liep ik even naar de Albert Heijn voor een paar boodschapjes. En daarna zou papa komen! Hij moest namelijk naar de kapper, maar hij kwam niet alleen, hij nam Jill mee! Gezellig! Jill wilde graag even in het dorp kijken en aangezien ik toch niks anders had gepland vond ik dat een goed idee. We gaven de sleutel af bij papa en daarna liepen we het dorp in. Maar aangezien wij eerder klaar waren zaten we dus bij de kapper te wachten haha. Daar had ik wel lol aan. Toen hij klaar was daar dronken ze nog even wat bij ons en toen gingen ze weer naar huis.

Ik belde mama even om te laten weten dat ze onderweg waren. Ondertussen dat we aan het bellen waren zag mama dat er bij ons in de buurt een hondje zoek was. Toevallig kende ik dat hondje, omdat ik hem vaker even aai als hij met zijn baasjes langs wandelt. Dus ik besloot toen ik het zag mijn jas aan te trekken en een flink eind door het dorp te gaan wandelen. Met pepernootjes, bij gebrek aan hondenkoekjes, op zak liep ik door het dorp. Op dierendag moeten beestjes thuis zijn bij hun baasjes en vertroeteld worden! Ik liep een pokke eind, nog net geen 4 km, maar ik zag hem niet. Thuis kwam ik erachter dat ze hem hadden gevonden, gelukkig!

Avondje thuis

Hondje

Die burger was geslaagd, de rest was niet zo lekker.

Als avondeten maakte ik een champignonschotel van de Aviko, doe ik niet nog een keer. Dat was niet zo geslaagd. De hamburger van gisteren daarentegen wel! De bietenstamppot durfde ik niet op te warmen, dus die liet ik voor wat het was. Daarna deed ik de afwas en ging ik de bank op. Ik maakte alvast de basis voor een presentatie voor school. En daarna was het eerst tijd voor wat Youtube filmpjes, toen een stukje Boss Baby, toen een stukje tv en ik sloot af met nog wat Youtube filmpjes. Dus ja niks spannends, maar wel leuk.

Het was een leuk en spannend dagje! Leuk met het bezoek en spannend vanwege het hondje waar ik naar op zoek ging. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 5, 2017 / 8:10 am

    een mooie dierendag, ik vond het jammer, dat je het hondje niet tegen gekomen was, maar je hebt weer beweging gehad in de buitenlucht! Een fijne (spannende?) dag vandaag. Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: