2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #308 lekker kneuterig en loempia!

kneuterig

Gisteren was echt zo’n kneuterig dagje kan ik je vertellen ! Ik had een heel kort dagje school, en daarna ging ik thuis aan de slag met van alles en nog wat. Laat ik je maar gewoon gezellig meenemen..

Heel kort dagje school

De eerste leraar van de dag was afwezig, waardoor ik pas om half 11 op school hoefde te zijn! Ik stond pas om 10 over 7 op, en deed het heerlijk rustig aan. Ik ging maar voor 2 uurtjes naar school, puur om aan ons project te werken. En dat kregen Michelle en ik af! Hiep hiep hoera! Een week eerder dan dat nodig is, dus volgende week kunnen we ons voorbereiden op de presentatie van na de vakantie. Rond kwart over 1 was ik weer thuis en zwengelde ik de oven aan. Voor lunch maakte ik 2 worstenbroodjes, zo lekker!

Filmen en kneuterig bezig zijn

Na het eten besloot ik een cake te gaan bakken, dus ik nam mijn camera erbij en besloot het te vloggen. Het leek me wel leuk om weer eens een filmpje te maken, gewoon weer uitproberen. Ik legde alles klaar en daarna belde ik even met Kenneth. Vervolgens liep ik naar de winkel voor een paar boodschapjes en terug thuis kon ik dan aan de slag met cupcakes! Met de cakemix maakte ik dus gewoon de cupcakes.

kneuterig

Terwijl ze in de oven stonden ging ik verder met pastasaus maken. Ik sneed wortel, courgette, ui, knoflook en paprika in stukjes. En daarna ging ik aan de slag. Gewoon met een tomatensaus en rundergehakt. Lekker laten pruttelen en klaar! De cupcakes waren net klaar, en ook de saus kon van de warmtebron toen Kenneth al thuis kwam. Iets na 4 was hij thuis, heel vroeg, en ook heel gezellig.

Ik wilde de cupcakes versieren, dus dat zette ik ook op film. Met poedersuiker, water en citroensap maakte ik een glazuurlaagje en daarna nog de sprinkles erop. Een leuk klusje dat mij deed denken aan toen ik met Mandy en Jill vaker cupcakes brouwde. Maar ik was dus de hele middag lekker kneuterig bezig.

Loempia’s en editen

Toen ik klaar was met alles was het tijd om te editen. Een leuk klusje met een niet zo bijzonder programma: Windows movie maker. Bij gebrek aan een computer die het aan kan om met een fatsoenlijk programma te editen. Toen het klaar stond ging de computer aan de slag met opslaan en ik reed even naar de Chinees.

Kenneth had vanmiddag al zin in een loempia met wat nasi, en ik vond dat geen slecht idee. Dus die haalde ik en daarna aten we het op voor de televisie. Het filmpje kon op Youtube, dus ondertussen maakte ik het artikel klaar. En toen het filmpje online stond liet ik het Kenneth zien op de televisie. Ik kwam erachter dat er een fout in stond, dus ik moest alles offline halen, editen, en weer terug online zetten. Daar was ik minder blij mee, maar het was zo veranderd en toen was ik er klaar mee haha.

Kenneth smeerde zijn boterhammen en ik deed nog even een afwas. En daarna was het klaar voor de donderdag!

Een fijn kneuterig dagje met van alles en nog wat. En lekkere cupcakes! Hoe was jullie donderdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 6, 2017 / 8:02 am

    stormachtig, niet zo geweldig om te gaan fietsen, ik heb m’n naaiwerkje (kleine dingetjes, ik ben echt geen naaister) af gekregen en daarna nog even wat opgeruimd in de tuin en plaats gemaakt i.v.m. de e-bikes in tuinhuisje en Domeintje.
    Fijne dag vandaag en dan is het al weer weekend, geniet ervan! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: