2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #309-#310 overweldigend weekend!

overweldigend

Zo daar gaan we dan, eens even orde brengen in mijn hoofd en jullie een beeld geven van dit overweldigend geweldige weekend ! Want dat was het zeker. Dit is een terugblik op de vrijdag en de zaterdag!

365 plates #309 Fortuna verliest van N.E.C.

Vrijdag was eigenlijk een heel gewoon dagje. Ik had school, dat was behoorlijk pittig. We moesten ons sales project afmaken, maar we hadden niet de leraar daar voor back-up te geven. Dus toen het 12 uur was en iedereen naar huis ging, zaten wij nog op school. Om 1 uur liep ik naar mijn autootje en reed ik naar Roermond.

Ik had met mijn zusjes afgesproken om nog even naar de bieb te gaan. Ik at een broodje mee, en daarna liep ik naar mijn schoonouders. ’s Avonds zou ik namelijk meegaan naar Fortuna, maar daarvoor moest ik mijn e-ticket uitgeprint hebben. En dat was ik op school vergeten. Dus ik vroeg ik aan hun of ik dat bij hun mocht doen. Ik kletste daar even bij, en daarna was het tijd om naar de bieb te gaan. Mandy ging nog even mee en zo liepen we nog een klein stukje door de stad.

Om half 5 waren we terug, ik schreef nog even het 3 dingen lijstje artikel en daarna was het tijd om te eten. Zuurkoolstamppot ! Lekker! Na het eten vertrokken we naar Sittard. Ze speelde thuis tegen N.E.C. Wat een wedstrijd was dat, ze streden, maar verloren alsnog. Heel jammer!

Onderweg terug namen we nog wat kipnuggets mee. En voor het ritje naar huis had Jill een smoothie en papa en ik een Frappuchino. Onderweg hoorde we ook al dat Mandy om de 15 minuten weeën had, dus om kwart voor 12 reed ik naar huis, benieuwd wanneer ik terug mocht.

365 plates #310 Overweldigend mooi

Om kwart op 12/half 1 lag ik erin en rond 1 uur sliep ik. Om 20 over 1 belde Jill mij wakker. Het alarm dat ik geïnstalleerd had werkte perfect, want Kenneth zat naast mij recht op in bed. Vond hij niet zo grappig haha. Ik reed naar Roermond toe waar Papa, Mama en Jill aan de eettafel zaten te wachten. Mama belde op en hoorde dat ze in de buurt waren, dus ik bracht mama weg naar het ziekenhuis. Toen ik terug kwam, hielden papa en ik een sleep over. Voor zover dat lukte. We lagen allebei met een dekentje op de bank. En Mambo en Jive vonden dat volgens mij wel gezellig. Af en toe kreeg ik een klein smsje met wat er gebeurde.

En om 06.19 kreeg ik het belangrijkste smsje: Geboren om 06.15??, ja echt met die vraagtekens haha. Mama had zich mis typt, dus ik belde gauw op of papa kon komen. En die kon daar wel komen wachten. Dus die reed die kant uit terwijl ik Jill het blije nieuws ging vertellen. En om half 7 belde zij Kenneth wakker dat Olaf was geboren.

Jill en ik aten een broodje en daarna gingen we aan de slag met de cadeautjes. Een leuk en afleidend klusje. Papa kwam ondertussen ook thuis en die ging naar de bakker voor brood. Toen hij terug kwam en wij klaar waren aten we een croissantje. Kenneth kwam niet veel later binnen en bleef nog even koffie drinken.

De ontmoeting

olaf

Om half 10 hoorde we dat ze bijna naar huis mochten, dus Jill en ik reden naar de winkel. We hadden nog een foto nodig voor ons gemaakte cadeautje en er moesten nog beschuiten en muisjes worden gehaald. En om 11 uur zaten we dan eindelijk in de auto. Op weg naar Mandy, Jordy, Mama en Olaf!

Het was zo leuk om te zien die kleine man! Een poppetje, maar dan een levend poppetje. Zo bijzonder! Mama en ik gingen het bedje klaar maken. Een leuk werkje waarbij we daarna van de kraamverzorgster horen dat dat niet de goede manier was haha. Het beddengoed moest nog lager liggen. Dus dat was wel interessant om te horen. Tante Tilly kwam ook even met de jongens kijken en ik ging ondertussen weer weg.

Jordy had namelijk nog een aantal boodschappen nodig, dus die ging ik voor ze halen. Een pittig klusje als je hoofd vol is van zo’n klein wezen. Je amper in de winkel komt, en ze nu de boel weer hebben omgegooid. Dacht dat ik gek werd haha. Ik was dan ook blij toen ik weer terug was.

Jill’s beloofde sushi

Opa en Oma kwamen natuurlijk ook nog even kijken bij de kleine man. Dat was ook heel leuk en bijzonder. Niet veel later dan hun gingen Kenneth, Jill en ik ook weer naar huis. Tijd om de hondjes weer even aan de buitenlucht te laten ruiken. We hadden van te voren nog even wat lekkers gehaald bij de AH, aangezien we zo’n honger hadden. Dus Jill en ik zaten aan de sushi en Kenneth aan de broodjes bapao. Die had ik Jill trouwens al weken geleden beloofd, alleen moeten we nu nog naar een echt sushi restaurant. Want daar valt niet aan te tippen haha.

Rond half 5 belde papa en mama op dat ze onderweg naar huis waren en of we zin hadden om mee frietjes te blijven eten. Dus dat deden we ! Alleen vergat ik daar een foto van te maken haha. We bleven nog een tijdje en daarna liepen we nog even naar mijn schoonouders. We moesten namelijk onze gegevens nog invullen voor de trein, want ook dat loopt gewoon verder! En daarna gingen we naar huis. Rond een uurtje of 10 viel ik als een blok in slaap.

Dit was deel 1 van ons overweldigend weekend. Vanmiddag nog een terugblik op de zondag en dan gaan we weer door zoals jullie gewend zijn. Hopelijk tot vanmiddag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 9, 2017 / 2:48 pm

    nu heb je het op papier Kelly, een mooie bladzijde voor in het dagboek. Fijne dag verder, want je maakt weer van alles mee. Groetjes en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: