2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #31 Oudjaarsdag

oudjaarsdag

Oudjaarsdag, het wordt langzaam een traditie om dan duvelkesvlees te eten! En daar ben ik eigenlijk heel blij mee ! Het is zo ontzettend lekker !! Dus toen ik gisteren hoorde dat we vandaag duvelkesvlees kregen was ik heel gelukkig.

oudjaarsdag

Oudjaarsdag is het vandaag, wij zijn bij mijn ouders om de avond door te komen. Heel gezellig vind ik dat ! We zijn al vanaf vanmiddag hier, gewoon  lekker doen waar we zin in hebben is de bedoeling. We hebben dit jaar voor het eerst mijn oom Dave en tante Tilly hier, erg gezellig! Maar voor dat we de avond echt begonnen aten we met z’n zevenen een bordje duvelkesvlees met stokbrood en kruidenboter en kroepoek. Mjam! Ik heb echt gesmuld !! Ik moet het zelf ook eens een keer gaan maken, want het is veel te lekker om maar één keer per jaar te eten!

Wat doen jullie op oudjaarsdag ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: