2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #311 eindelijk knuffelen met Olaf

knuffelen

Zondag was een volle dag. Maar desalniettemin ook een prachtige dag! Want ik mocht Olaf voor het eerst knuffelen en vasthouden, daar had ik mij zo op verheugd. Lees je mee met deel 2?

Belangrijke afspraak

Om kwart voor 8 werd ik weer wakker en bleef ik nog even doezelen. Om 10 uur hadden we een afspraak, dus ik maakte me klaar en vervolgens deed ik beneden even opruimen want ’s middags kwam er bezoek. Over die afspraak kan ik trouwens nog niks vertellen, dat komt nog wel als het zover is. Na de afspraak reden we terug naar huis. Even boodschappen doen en nog even poetsen. Gezellig samen met Kenneth, die had ik ook niet veel gezien haha.

Knuffelen met Olaf

tante update

Om 1 uur zat ik weer in de auto op weg naar Roermond. Ik ging namelijk met papa, mama en Jill weer mee! Ze kregen weer bezoek, dus daar hielp ik mee. Koffie, beschuit met muisjes en babbelen. De tijd vloog weer voorbij, en ik kon eindelijk zijn oogjes zien. Oh mensen, ik kan niet beschrijven hoe ongelofelijk trots ik ben. Ook mocht ik Olaf eindelijk eens vast pakken, zo spannend. Eindelijk je kleine beste vriend knuffelen waar je 9 maanden op hebt gewacht. Bijzonder!

Nog even afschakelen

knuffelen

Om half 6 reden we weer naar huis. Kenneth had een vriend op bezoek, die bleef gezellig eten. Maar die hadden al besteld, want ze hadden honger, en ik had ze gezegd bij honger gewoon te bestellen. Ik bleef bij papa en mama bami eten. Ik hielp mee koken, dat was lachen. De vorige keer hadden ze namelijk een bittere smaak, en ik wist gelijk verbrande knoflook! En nu ging ik met de tips van mijn schoonvader in mijn achterhoofd aan de slag. En dat was eigenlijk best wel geslaagd!

Na het eten hielp ik papa met afwassen , zodat mama met oma kon bellen. Het was namelijk al half 8 geweest. En daarna keken we met z’n allen Heel Holland Bakt onder het genot van een donut. En rond kwart voor 10 draaide ik mijn blauwe gebakje huiswaarts. Een hele gezellige en fijne dag was het !

Het was overweldigend, onbeschrijfelijk, en geweldig. Eindelijk knuffelen met Olaf. Wat een weekend! Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 10, 2017 / 8:15 am

    hier had je ook inderdaad al lang naar verlangden mooi, dat je er nu zo van kan genieten. Het is ook een hele belevenis, maar ook geweldig voor de gelukkige ouders. Een heel mooie foto met Olaf, je kunt hem nu steeds bewonderen. Groetjes en een fijne dag xx oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: