2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #312 helpen bij de algemene ouderavond

algemene ouderavond

Gisteren had ik een dag vrij, maar was ik ’s avonds wel aanwezig bij de algemene ouderavond van de opleiding. Een hele leuke dag waarbij ik lekker bezig was! Lees je mee?

Uitslapen en lasagne

Mijn dag begon pas om 8 uur, ik besloot even uit te slapen, omdat de dag weer lang zou worden en morgen (vandaag) weer een normale dag zou worden. Ik werd wakker met een verkoudheidsgevoel, waardoor ik lichtelijk in paniek was dat ik niet meer Olaf kon zien. Mama analyseerde even de boel met mij, en toen kwamen we tot de conclusie dat het ook een allergische reactie kon zijn op de poezen. Daar heb ik namelijk gewoon wat last van. Dus ik nam mijn anti-allergie tabletten, trok een nieuw t-shirt uit de kast en het probleem was opgelost. Gelukkig! Ondertussen was ik dik 2 uur bezig om afgelopen weekend op papier te krijgen. Zoveel indrukken, ongelooflijk!

Rond kwart over 10 was ik klaar en ging ik naar de Plus voor spullen voor de lasagne die ik ging maken. Ik had Jordy en Mandy beloofd om een bak lasagne voor ze klaar te maken. Scheelde hun weer een dagje koken, ik vind het leuk om te doen en zij hebben net wat meer tijd voor Olaf en misschien wel voor zichzelf. 2 vliegen in 1 klap! Alleen aan de kassa kwam ik erachter dat ik de beurs thuis had gelaten, dus ik moest eerst naar huis en toen weer terug. Oeps! Terug thuis maakte ik hem klaar en verstopte ik nog groente en paprika in de saus. Courgette er nog in verwerkt en ook qua groente hadden ze dan genoeg binnen. Om 12 uur kwam de lasagne de oven uit. Ik at me een boterhammetje en toen ging ik met m’n spullen in de auto het dorp in.

Nieuwe schoenen en op bezoek bij Olaf

Ik haalde in het dorp deodorant en daarna wachtte ik bij de Bruna. Daar waren mijn nieuwe schoenen binnen gekomen, dus die wilde ik graag hebben! Ik nam ze mee naar Roermond en daar kwam ik erachter dat ze me niet paste. Pech gehad! Nieuwe besteld, die komen woensdag binnen.

Daarna gingen Mama en ik naar Mandy en Jordy. Gewoon weer even helpen voor zover je dat kan doen. En natuurlijk Olaf bewonderen. Want daar kun je geen genoeg van krijgen. Vrienden kwamen langs, en daarna kwamen nog oom, tante en neef Nick. Leuk! Ik mocht de kleine nog even knuffelen, dat was weer geweldig! Ik kan er nog steeds niet met mijn hoofd bij komen dat dat lieve kleine mannetje gewoon mijn neefje is. Zo leuk! En wat loop ik over van trots op mijn familie!

Algemene ouderavond

algemene ouderavond

Om kwart op 5 gingen we terug naar Roermond. Ik at een bordje spitskool stamppot mee en nog een Saroma toetje na. En toen was het door naar Venlo. Ik had beloofd mee te helpen op de algemene ouderavond. Een leuk klusje, waarvan ik vooraf niet wist wat te verwachten. Ik werd van alle kanten gefeliciteerd en kreeg complimenten op de naam. Die overigens ook heel leuk is. Daarna was het tijd voor de avond. Op een podiumpje zat ik met een microfoon in mijn handen, samen met een “oud collega” van de opleiding. Vragen beantwoorden en vertellen, een leuk klusje! Daarna kreeg ik nog een lading bonbons en 2 flessen wijn mee. Ik was veel eerder klaar, en dat was wel fijn. Kon ik tenminste nog even aan mijn blog werken! En voor dat ik het wist was het bedtijd.

Het was een hele fijne dag en was blij dat ik studiemiles had ingeleverd. Hoe was jullie maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 10, 2017 / 7:42 am

  Je bent goed bezig
  Mooixxx

 2. oma
  oktober 10, 2017 / 8:06 am

  leuk om te lezen, Kelly! En wij zijn ook weer op de hoogte. Vandaag weer een gewone schooldag, een fijne dag en succes, groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: