2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #313 van hot naar her met liefde

hot naar her

Het was een drukke, maar leuke dag gisteren! Ik reed van hot naar her, had school en natuurlijk ging ik even op bezoek bij Olaf. En dat was weer magisch. Lees je mee?

Totaal geen zin

De ochtend begon pas rond half 7. Kenneth hoefde pas om kwart voor 7 op en ik bleef daarom ook wat langer liggen. Die momenten zijn schaars doordeweeks, dus daar geniet ik wel van. Toen ik beneden was hing ik gelijk een wasje op. Daarna ontbeet ik en keek en las ik van alles terug. Mama belde, daar babbelde ik nog even mee en toen bedacht ik me dat ik nog de afwas moest doen. Dus om iets voor 8 deed ik nog een afwas, smeerde ik mijn boterhammen en moest ik nog Jaapie verzorgen. Tja dat was even haasje repje, maar het lukte. Dat krijg je als je niet vooruit te branden bent, totaal geen zin hebt en ook totaal geen concentratie hebt haha. School was weer hetzelfde als iedere dinsdag, dus niet zo heel spannend.

Van hot naar her met liefde

’s Middags ging ik even van hot naar her, maar dat deed ik met alle liefde en plezier. Onderweg naar Roermond belde papa op of ik even bij de Kruidvat kon stoppen. Het lag langs de route, dus daar pikte ik even op wat nodig was. Daarna reed ik naar Roermond waar ik de hondjes even vrij liet en wachtte op Jill. Die had wat vertraging, dus zodra ze thuis kwam maakte we voor haar boterhammen klaar voor onderweg. En niet veel later vertrokken we naar Mandy en Jordy. Onderweg brulde we mee op de nummers van Nick en Simon, dat was leuk! Eenmaal daar was de kleine man een soort van wakker. Hij was aan het drinken en daarna zagen we de oogjes open bij Mandy. Zo mooi! En het hoofdje was alweer zo veranderd. Na het verschonen mocht ik even met hem knuffelen. En dat is leuk als zo’n kleintje al een beetje in de rondte staart. Het is een knappe bink. Daarna ging hij nog even bij Jill en voordat we het wisten was het kwart op 5. Papa, Mama en Jill vertrokken naar huis en ik besloot ook naar huis te gaan.

Tassen verkopen

hot naar her

Als avondeten maakte ik de pastasaus van vorige week klaar samen met een portie penne. En dat op een groot bord gaf een buikje vol. En het smaakte! Kenneth kwam ook thuis, die at zijn lasagne op. En toen was het tijd voor de afwas. Die deden we even samen. Voor Engeland moesten we de koffer nog van zolder halen, dus dat deden we erna. Samen met alle tassen die ik had. Daarin wilde ik een selectie maken met wat bleef en wat weg ging. Er bleef een volle weekendtas over, een stuk of 7 tassen. 7 zette ik te koop op Facebook, en niet veel later kreeg ik al een berichtje van een oude bekende die interesse had. Dat was leuk! Ook maakte ik melk warm, vanwege de maagpijn die ik al de hele dag had. Rond 10 uur was het tijd om naar bed te gaan.

Het was een leuke dag met veel te doen. Daar hou ik wel van! Hoe was jullie dinsdag? Vandaag zagen we de week weer doormidden!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ger
    oktober 11, 2017 / 2:36 pm

    Vakantie stress heet dat hij hier.

  2. oma
    oktober 13, 2017 / 5:49 pm

    nou Kelly, ik kon deze week wel geslapen hebben, ik snap niet dat ik deze blogs allemaal niet gelezen heb, of schrijf je er meer op één dag. Weer een leuk stukje voor je dagboek! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: