2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #314 sales project en politie-actie

politie-actie

Een leuke dag, dat was het gisteren, ik was weer druk met van alles, dus de dag vloog voorbij. School, nieuwe schoenen, een politie-actie, knuffelen met Olaf, het kwam allemaal voorbij en ik neem je graag mee!

Werken aan het sales project

Mijn ochtend begon zoals altijd, alleen was Kenneth nu nog thuis. Heerlijk vind ik dat, dan sta ik vele malen beter op! Toen ik op school kwam begonnen we met het TMS systeem, maar we hadden geluk, want we mochten ook aan het sales project werken. Dus zo gezegd, zo gedaan! Ik schreef mijn teksten en we keken nog even naar onze presentatie. Het is spannend, aangezien het een examen is, maar we gaan het wel zien. Om half 1 hadden we P&O, gelukkig mochten we weer zelfstandig werken, dus om 20 over 1 kon ik naar Roermond.

Nieuwe schoenen, politie-actie en lieve Olaf

Eenmaal in Roermond kon ik eindelijk mijn schoenen bekijken en nog een keer passen. Deze paste gelukkig wel! Mama maakte ondertussen een tosti, dus ik lunchte nog even mee, aangezien mijn boterham tussen de middag niet genoeg was. Om kwart voor 3 reden we naar Jordy en Mandy, maar we hadden oponthoud. Er was achteraf gezien een politie-actie in volle gang, maar dat wisten we toen nog niet. Wij zagen wel van alles, maar niet wat er precies aan de hand was.

Eenmaal bij Jordy en Mandy lagen Mandy en Olaf lekker te slapen. Niet heel veel later was Mandy wakker, en was het ook tijd voor Olaf om te eten. Er ging best wel wat in dat kleine maagje en daarna was hij nog wakker. Jill knuffelde lekker met hem terwijl hij door de haren aan t graaien was. En toen mocht hij nog even bij mij. Zo speciaal, 2 van die oogjes die je aan kijken en een handje waar die lekker op aan t sabbelen is. Hij was echt voldaan. En toen viel die ook langzaam weer in slaap. Heerlijk mannetje! En wat doen z’n papa en mama het goed, diepe respect heb ik voor ze.

Rond kwart over 5 reden we weer naar Roermond, en kwamen we een compleet politie onderzoek tegen. Dat was gek! Eenmaal terug laadde ik mijn spulletjes in de auto en toen reed ik naar de Big Bazar. Daar had Kenneth nog scheermesjes van nodig.

Een rustig avondje

politie-actie

Ik had mijn oortjes in de knoop om het stuur, niet zo handig, dus die haalde ik los. En mee zag ik ook Kenneth de bocht om rijden. Dus we kwamen gezellig samen thuis. Ik maakte gekookte aardappeltjes, met een Hollandse groenteschotel en braadworst. Dat was wel lekker! Daarna was het tijd voor de afwas, waarna ik de bank op dook om te kijken waar ik de komende tijd over wil schrijven. En ik deelde een quote met jullie om over na te denken. Rond kwart voor 10 begon ik nog even van alles op te ruimen en uiteindelijk lag ik om kwart over 10 in bed.

Het was een fijn dagje, niet zo bijzonder, hoewel die kleine man toch iedere dag bijzonderder wordt. Hij is nu alweer veranderd! Hoe was jullie woensdag, wat stond er bij jullie op het menu?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 13, 2017 / 5:37 pm

    En nu is het al weer vrijdag, ik had dit nog niet gelezen, soms kom ik weer tijd te kort. Leuk beschreven en je begint nu aan de herfstvakantie. Vannacht richting Engeland, toch wel een mooi leventje! Geniet ervan en goeie reis! Groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: