2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #315 met opa en oma iemand verrassen

verrassen

Gisteren was een hele leuke dag! Ik ging met opa en oma iemand verrassen, moest een hoop klusjes doen, leren leren leren en ik ging nog naar school. Wie zouden we verrast hebben?

Studiemiles inleveren

De ochtend begon met Kenneth uitzwaaien en mijn eigen dingen doen. Om half 9 reed ik op mijn gemakje naar school. We begonnen met Rekenen! Mijn mentor was er weer en die wilde natuurlijk nog de foto’s van Olaf zien. Die liet ik met alle liefde en plezier zien! Tussendoor kwam het idee om studiemiles in te leveren voor de Engels les, en dat vond ik wel een goed idee. Dus ik leverde er 3 in en hoefde alleen nog naar Management. Daar leverde Michelle en ik ons verslag in en daarna struinde ik op internet rond. Om half 1 waren we klaar en kon ik naar huis!

Met Opa en Oma Mandy en Jordy verrassen

Eenmaal thuis at ik mijn boterhammen en daarna liep ik naar opa en oma. Ik had het geboortekaartje van Olaf, ik wilde nog even gedag zeggen en ik moest naar de Bruna, dus het lag op de route. Toen ik net aan de deur stond kwam opa aanfietsen. Dus ik was eigenlijk precies op tijd ! Rond 2 uur kwam oma ook aanfietsen en toen dronken we met z’n allen wat.

Op een gegeven moment kwam het idee om die middag naar Mandy te gaan, en ze vroegen of ik zin had om mee te gaan. Daar zei ik geen nee tegen haha. Ik wilde Mandy’s reactie graag zien op deze verrassing. Ik liep even naar de Bruna om mijn pakketje weg te brengen en Opa en Oma maakte zich klaar. En toen reden we naar ze toe, met een kleine pitstop bij de bakker en toen door. Die reactie van allebei was geweldig! Echt heel leuk! Opa en Oma knuffelde met de kleine en zo konden ze Mandy weer even zien. De tijd vloog en zo reden we weer naar huis. Het was echt heel erg leuk.

Eenmaal thuis begon ik aan mijn waslijst. Ik pakte mijn spullen, filmde dat, poetste de badkamer, en daarna was het al tijd om te koken.

Doornemen, doornemen, doornemen

verrassen

Als avondeten maakte ik voor mijzelf een hamburger met rijst en Mexicaanse groente. Daarna was het tijd voor de afwas en om Kiko te verschonen. En toen moest ik het project doornemen. Oefenen, oefenen, oefenen en nog de Prezi aanpassen. Ik baalde dat er nog niks op Ballontraebay stond, maar ik besloot het maar zo te laten zijn. Ik oefende nog door en toen vond ik het tijd om naar bed te gaan.

Het was een hele leuke dag! En het was geweldig om Mandy, Jordy en Olaf te verrassen! Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 13, 2017 / 8:45 am

  Succes vandaag, komt goed je kunt het en daarna: Holiday here we come xxx

 2. oma
  oktober 13, 2017 / 12:23 pm

  wij hebben het ook fijn gevonden om het jonge gezinnetje weer even te zien en Olaf is geweldig, een heerlijk menneke!
  Wij vonden het ook leuk, dat jij erbij was, gezellig! Is het vanmorgen gelukt op school. En nu al weer vakantie (dat vind jij niet!). Een heel fijne vakantie ook voor Kenneth en je schoonouders! Geniet ervan! We horen het later wel. Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: