2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #316 examen, gedag zeggen, veel knuffels

365 plates #316 examen, gedag zeggen, veel knuffels

Gisteren was een drukke dag. Natuurlijk het examen van het sales project, maar ook diertjes wegbrengen en veel knuffels geven aan iedereen. Ik neem je mee!

Examen sales project

examen

Gisteren was het dan zover. Om half 9 stapte ik de auto van Kenneth in om te vertrekken. Ik pikte een klasgenootje op bij de Mc Donalds in Tegelen en daarna reden we door naar de Inovatoren voor het examen. Eenmaal daar waren mijn 2 teamgenootjes al daar. Ik nam de papieren nog even door en voor ik het wist waren we aan de beurt. En het ging GOED! Ja, dat durf ik wel te zeggen. Het ging echt GOED. En daar was ik zo blij mee! Het examen heb ik behaald, met wat voor een cijfer dat dan ook mag zijn. Dat boeit me niet! Ik bleef nog even voor andere presentaties te luisteren en daarna bracht ik mijn klasgenoot terug naar Tegelen en reed ik weer naar huis. Er stond namelijk een drukke middag op de planning.

Gedag zeggen en veel knuffels

We begonnen met de 3 diertjes weg te brengen. Sjonnie en Jaapie brachten we eerst. Die zette ook de auto op stelten, maar dan op een leuke manier! Sjonnie op het dashboard en Jaapie in mijn haren. Alleen toen waren ze tevreden. Kiko zat in zijn reiskoffer, daar was hij pas toen hij fatsoenlijk op schoot stond tevreden mee. Sjonnie en Jaapie hadden we gedropt en daarna brachten we Kiko naar papa, mama en Jill.

We waren al even daar en toen kwam het idee om nog even naar Jordy, Mandy en Olaf te gaan. Dus we namen “afscheid” van papa en Jill, want die gingen naar een derby van Fortuna tegen MVV.  En mama zeiden we tot straks, want daar zouden we nog even naar terug gaan. Onderweg was het een grote puinhoop, omdat de A73 weer eens dicht was. Balen! Toen we er eenmaal waren moest Olaf in bad, en daar mochten we bij zijn. Dat was leuk!! Daarna werd hij gevoed en de laatste 5 minuutjes hield ik hem nog even vast. Even knuffelen met mijn kleine beste vriendje! Om half 5 reden we weer weg en onderweg bedacht Kenneth om Mama te vragen of ze zin had in frietjes en die dan mee te nemen. Dus zo gezegd zo gedaan!

Nog snel van alles inpakken

Uiteindelijk waren we om 5 uur bij de frituur en haalden we voor ons drieën frietjes. Ik nam een satékroket erbij, lekker! Daarna bleven we nog even kletsen en rond kwart voor 7 liepen we nog even naar mijn schoonouders. Maar niet voordat ik mama nog even geknuffeld had haha. Op de een of andere manier kost het me dit maal meer moeite, ik heb onwijs veel zin in Engeland, maar aan de andere kant was ik het liefste in de buurt gebleven. Lekker dubbel! Maar goed, we liepen dus nog even naar mijn schoonouders, en daarna vertrokken we naar huis. Nog even van alles inpakken en opruimen, en toen was het tijd om naar boven te gaan. Nog even douchen en toen was het alweer voorbij negenen. Geen extra artikel op Ballontraebay, waardoor ik lichtelijk chagrijnig was, maar het zij maar zo. Liever kwaliteit dan kwantiteit.

Het was een drukke dag, maar ik ben wel heel tevreden! Iedereen nog even gezien en geknuffeld en natuurlijk de presentatie die goed ging. Blij mee! Hoe was jullie vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Denise
  oktober 14, 2017 / 8:28 am

  oh gaan jullie op vakantie? dan zullen we goed op jullie huisje letten buurjes! have fun!! groetjess

 2. oma
  oktober 15, 2017 / 8:35 am

  alle dagen druk, maar met heel veel mooie afwisselingen. En nu vakantie, waar je naar uit gekeken hebt, maar toch ook weer moeilijk vond om weg te gaan van familie en je grote vriendje Olaf. Een heel fijne vakantie en we zijn blij als jullie weer uitgerust terug komen. Geniet ervan en groetjes van opa en oma xx

  • Ballontraebay
   oktober 15, 2017 / 8:47 am

   U slaat de plank precies goed! Dank u wel ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: