2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #32 de boterham

365 plates #32 de boterham

De boterham.. Iets waar ik geen moeite mee heb om te eten. Zo over de dag heen niet, en savonds als ik er zin in heb ook niet. Met een soepje erbij of wat lekkers voor er op is het geen probleem!

Maar vandaag had ik eigenlijk meer zin in een frietje, pizaatje of gebakken aardappeltjes en zalm. Ik ben alleen niet zo’n “alleen” eter. Doordeweeks is het geen ramp, maar in het weekend vind ik samen eten gezelliger. Aangezien het al kwart op 6 was en bezoek rond 7 uur kwam besloot ik maar een boterham te pakken. Kenneth had geen honger en voor mezelf koken vind ik niks. Dus het werd een boterham met hummus. Wel lekker, maar ik verheug me op morgen hoor! Geef mij maar warm eten of een combinatie van brood en warm. Als toetje eet ik straks nog lekker een wafel bij de cola!
Wat aten jullie op nieuwjaarsdag? Katervoer, gezellig met familie, makkelijk, vertel!


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: