2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #321 Polperro, Looe en Bodmin

Looe

Gisteren stond er een dagje sight seeing op de planning en een bezoekje aan een een soort railway museum. We bezochten Polperro, Looe en Bodmin, en daar laat ik je graag meer van zien! Het had namelijk iets magisch aan zich.

Polperro en het railway museum

De dag begon natuurlijk met een ontbijtje en daarna vertrokken we naar Polperro. We kwamen voor Model Village, een soort museum met treinen. De weg naar het plaatsje liepen we, het was ook maar 750 meter. Eenmaal in Polperro kwamen we in een magisch dorpje. Heel speciaal!

We bezochten Model Village, maar dat was niet helemaal wat we hadden verwacht. Het was wel mooi hoor! Ze hadden namelijk Polperro nagebouwd en dat zag er erg tof uit. En aansluitend kreeg je nog een kleine show over King Arthur volgens mij.

Daarna liepen we verder het dorp in, we dronken thee aan het haventje en we liepen over een soort strand. Het zag er erg mooi uit en achteraf deed het me best wel aan Harry Potter denken. Tof! We reden met de soort tram mee terug, dus we waren binnen no-time terug op de parkeerplaats. Een leuke belevenis!

Sightseeing in Looe

Na Polperro reden we door naar Looe, net zo’n magisch haven stadje. Inmiddels was het al voorbij 1 uur geweest, ik denk dat het zelfs 2 uur was. Dus we liepen het dorp binnen en besloten bij Kelly’s restaurant te gaan zitten. Jazeker, ik heb ook een restaurant voor als je het nog niet wist haha. We besloten daar het avondeten te nemen en zo zat ik dus aan de Jacked Potato met Tuna and Mayo. Heel erg lekker!

Looe

Daarna liepen we verder het dorp in, hoe verder je liep hoe magischer het werd. En daar kwamen we dan ook een magische winkel tegen. De winkel had heel veel toffe Harry Potter spullen binnen.

En het meisje aan de kassa was net zo’n soort type. Heel apart, vriendelijk, typisch Engels, maar toch had ze iets over zich heen zoals alleen van die meisjes uit de film dat kunnen hebben. Vreemd!

Snuffelen in Bodmin en bij de Asda

Nadat we Looe hadden gezien reden we terug naar Bodmin. Die had namelijk ook een winkelstraat, en buiten dat we er door heen waren gereden hadden we er nog niet gelopen. Dus besloten we daar in de buurt te parkeren en even te gaan kijken. Het was niet mega bijzonder, en veel was er ook dicht, maar het was wel leuk om doorheen te lopen!

Daarna reden we naar de Asda om het middag/avondeten te halen. Ik wilde al 2 souvenirs meenemen, maar voor eentje had ik wat hulp nodig. Dus nadat ik geen reactie kreeg besloot ik thuis even te bellen! Ik babbelde even met Jill en daarna nog heel even met mama, waarna ik op moest hangen want ik moest natuurlijk ook wat uitzoeken haha. Ik koos voor sticky barbecue pulled pork en spicy rice. En die was best pittig! Er stond maar een pepertje op, maar toch brandde de boel even weg. Gelukkig smaakte het wel gewoon, dus ik had niks te klagen! Als toetje hadden we ijs met karamel, ook erg lekker. En toen was het alweer tijd voor de afwas. Samen met José was het zo gebeurd, en toen kon ik weer achter mijn laptopje kruipen!

Het was een dagje met veel wandelen, en vooral magie! Zo zal ik echt nog wel een keer naar Looe willen. Maar ook de rest van de plaatsen tot nu toe zal niet de laatste keer zijn geweest! Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Dorothé
    oktober 19, 2017 / 7:08 am

    Laat me rafen: het recept van Kellys gacje uitproberen ? Ik ben benieuwd. Mooie omgeving en locaties. Ben benieuwd waar je ons nu mee naar toe gaat nemen in je verhaal. Xxxx liefs mum

  2. oma
    oktober 19, 2017 / 8:31 am

    een heel mooie rapportage en wat is Looe pittoresk, daar is heel veel moois te zien. Maar wij weten nu waar je het over hebt, geweldig! Voor vandaag weer zo’n mooie dag voor jullie allemaal, groetjes oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: