2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #323 terug naar Camborne en Welcome Stranger

Camborne

Gisteren was in principe onze laatste dag in Lanivet, vandaag reizen we weer dik 900km terug naar Nederland! Onze laatste dag besteedde we in Camborne, we winkelden bij de B&M en Asda en we aten nog een keer bij Welcome Stranger. Lees je mee?

Terug naar Camborne

De ochtend was om rustig aan te doen, ontbijtje, even wakker worden en daarna langzaam aan richting auto. Rond kwart voor 11 zaten we er weer in en vertrokken we naar Camborne. Daar lag namelijk een treinwinkel waar Kenneth erg graag wilde kijken. En ik wilde graag nog even naar de boekenwinkel daar. Dus we liepen eerst naar de linkerkant van de winkelstraat en daarna naar de rechterkant. Met een pitstop precies in het midden, want daar lag de Costa. Daar dronk ik een warme chocomel met slagroom, en marshmallows. En als lekkers had ik een soort arretjescake met karamel. Die was zo machtig dat ik de marshmallows echt niet op kreeg.

Camborne

Aan de rechterkant had je de boekenwinkel, daar vond ik wat ik wilde en daarna zagen we dat Ger en José een schoenenwinkel waren binnen gelopen, dus daar liepen we naar toe. Vervolgens nog even snuffelen bij de Superdrug en toen door naar Bodmin.

Winkelen bij de B&M en Asda

In Bodmin lagen de B&M en de Asda naast elkaar. De B&M moet je je voorstellen als een Prijsmepper, maar dan met betere kwaliteit spullen en vele malen groter. Er lag van alles en nog wat en ik vond er nog wat leuks om mee te nemen. Zo vonden we er bijvoorbeeld bacon, maar ook aparte Mars, Mars drink en Kinder chocobons anderhalve pond goedkoper dan bij de Asda.

Na de B&M liepen we naar de Asda, waar ik het laatste haalde wat ik nog mee wilde nemen. Maar ook namen we er van alles mee voor thuis! Chips, veel chips, custard pudding, nog meer bacon, sausages, en lekkers. Tja zo vaak kom je niet in Engeland en het meeste is toch lang houdbaar. Na de Asda zochten we de Morrisons nog op om te tanken. Dat konden we namelijk om de een of andere reden niet bij de Asda. Daar hield hij op bij 40 pond. En toen was het tijd om terug naar de cottage te rijden. We pakten onze koffer gedeeltelijk in en ik maakte alvast een begin aan dit dagboek.

Eten bij Welcome Stranger

Rond 20 voor 5 reden we naar Lanivet. We gingen namelijk als “laatste avondmaal” hier in Lanivet uiteten bij Welcome Stranger. De Fish and chips shop waar we zaterdag ook zijn wezen eten. Het was net als de vorige keer weer heel lekker, maar het toetje sloegen we over. We hadden namelijk nog wat dingen in de koelkast die op moesten. In de regen reden we weer terug over de smalle wegen naar onze cottage. En toen kroop ik weer achter mijn laptopje. En daarna was het tijd om eens wat tijd te besteden aan mijn bullet journal en ondertussen Fortuna te volgen. Een hele spannende wedstrijd als je het mij vraagt. Ik ben blij dat ze niet verloren hebben!

En toen was de laatste echte vakantiedag voorbij.. Natuurlijk hebben we morgen nog, maar dan zijn we voornamelijk onderweg. Ik heb me in ieder geval goed geamuseerd in Engeland, mooie herinneringen neem ik mee, inclusief een lading foto’s! Fijn weekend!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Ger
  oktober 21, 2017 / 9:09 am

  Ja het was weer een mooie week met veel herinnering. Ik hoop dit nog vaker mee te maken. Lekker eten leuke uitstapjes en. Misschien tot volgend jaar dan maar weer. DOEI Allemaal. Groetjes.

 2. Dorothé
  oktober 21, 2017 / 2:16 pm

  Ah ‘see you again’
  Not a farewell. Secondhome England.
  Fijne terugreis en tot morgen. Xxx
  Have a good journey ❤

  • Ballontraebay
   oktober 21, 2017 / 2:24 pm

   Yes it is! Tot morgen mama! Xxx❤️

 3. oma
  oktober 21, 2017 / 7:28 pm

  Een eind weg, overzee, en toch vlakbij. Alles veranderd, soms vinden we het niet leuk, maar deze communicatie kunnen we toch niet meer missen. Voor ons was het leuk om jullie vakantie te volgen en met veel spannende verhalen. Een fijne reis terug voor jullie en Kenneth en Kelly weer welkom in Reuver! Groetjes oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: