2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #325 weer mijn crew zien!

crew

De zondag is al om, de herfstvakantie is voorbij en het is tijd om weer door te gaan met het normale leven! Maar dat ging niet voor dat ik gisteren weer mijn crew had gezien. Dus gisterenmiddag gingen we weer langs! Lees je mee?

Weer de normale zondagse dingen

De ochtend begon wat later, ik werd namelijk pas om 9 uur wakker. Dat had ik ook wel nodig! Eer dat ik uit bed kwam was het alweer kwart over 10. Tijd om boodschappen te gaan doen, net als iedere zondag haha. Daarna maakte ik mijn ontbijtje, met nog een vitaminetablet en smoothie. Even een boost erin, omdat ik me niet lekker voelde. Vervolgens schreef ik de laatste Engeland update en toen was het tijd om bacon en sausages te verdelen en in te vriezen!

Terug bij mijn crew

Nadat we dat hadden gedaan reden we dan eindelijk weer naar Roermond. Cadeautjestijd! Maar niet voor dat ik Jordy zijn nieuwe bolide had bekeken. Een mooie stationwagen van Renault. En toen was het echt tijd om cadeautjes te geven. En gelukkig waren ze er allemaal blij mee! Ik was blij om ze weer te zien! Iedereen was er, dus dat was heel fijn. Daarna gingen Jordy en Mandy even weg en kletste wij ondertussen weer een eind weg met papa, mama en Jill. Kaya kreeg in de gaten dat ik er was en begon ook heel blij te doen. Dus die knuffelde we ook nog even. En toen kwamen Jordy, Mandy en Olaf weer terug. Nog meer lekker kletsen!

Mama kwam nog een briljant idee voor mij, echt geweldig. Maar daar gaan jullie later meer over zien. Dat duurt denk ik nog een dikke maand, dus even geduld! Ik vind het in ieder geval echt helemaal geweldig. Ze vroeg ook of we zin hadden om mee frietjes te eten, en daar zeg ik geen nee tegen, een lekkere en gezellige afsluiter van de vakantie.

Nog even knuffelen met Olaf

crew

Papa en ik haalde frietjes bij de frituur en ik nam een satékroket erbij. We aten met z’n allen, momentjes waar ik van geniet, maar nog meer als ik iedereen even niet heb gezien. Papa had ondertussen Olaf uit de box gepakt en was daar lekker mee aan t knuffelen. Papa gaf hem aan mama, en mama gaf hem door aan mij haha. Knuffelen! Dat had ik gemist. Ik leerde hoe je hem bij iemand anders neer kan leggen door hem aan Jill te geven. Wat is het toch een porseleinen poppetje! Jordy, Mandy en Olaf gingen weer naar huis en wij bleven nog ietsje langer. Rond kwart over 9 pakte we Kiko in en toen was het weer tijd om te gaan!

Ik deed nog even een kleine afwas, maakte Kenneth en mijn boterhammen klaar, nog even een fatsoenlijke douche (heerlijk!) en toen was het bedtijd.

Het was een hele fijne zondag! Blij mijn crew weer te hebben gezien. Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

6 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 23, 2017 / 7:19 am

  Blij jullie weer te zien
  Ohana family xxx
  Veel ideeën en plannen nu lekker uitwerken en nagenieten van zoveel moois wat je gezien hebt
  Xxx

 2. Ger van Zantvoort
  oktober 23, 2017 / 9:45 am

  Het is toch jammer dat het altijd zo snel voorbij is/gaat. Dan maar weer vlug naar de volgende vakantie toe leven. Wie weet word het toch nog Schotland of zo.

 3. oma
  oktober 23, 2017 / 5:59 pm

  fijn, dat jullie zo’n fijne vakantie gehad hebben, maar heel fijn dat jullie weer goed terug zijn. Het zal vandaag wel even wennen geweest zijn, maar het leven gaat door en voor je het weet, zitten jullie in Schotland!
  Fijne avond nog, groetjes oma xx

 4. Toos Delsing-Kock
  oktober 23, 2017 / 8:54 pm

  Het is fijn om op vakantie te kunnen gaan maar nog fijner om goed en gezond thuis te komen en de familie weer eens te zien Groetjes Toos

  • Ballontraebay
   oktober 23, 2017 / 10:01 pm

   Klopt helemaal! Groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: