2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #326 school, vrachtwagen wassen en tof project

project

Het was een minder normale maandag gisteren. Ik ging namelijk naar school met Kenneth zijn auto, reed mee op de vrachtwagen en ik amuseerde mij met een nieuw en heel tof project!

Kenneth wegbrengen

De ochtend begon gisteren al heel vroeg ! De wekker ging rond 20 over 4 en om half 5 zaten we in de auto. Ik bracht Kenneth naar zijn wagen, en daarna reed ik weer naar huis. Om 20 over 5 stond ik de was op te hangen en daarna schreef ik over afgelopen zondag! Om vervolgens aan mijn gewone gangetje van iedere ochtend te beginnen. En toen was het alweer tijd voor school! Ik ging met Kenneth zijn auto, dat voelde toch wel even lekker. Die auto is gewoon heel fijn. School was niet spannend, we hadden de klassenfoto, en dat was eigenlijk het speciaalst. Om 2 uur konden we weer naar huis!

De vrachtwagen wassen

Kenneth vroeg of ik hem kon bellen als ik klaar was, dus dat deed ik. Hij was blijkbaar al klaar en moest nog even de wagen gaan wassen. En dan kon ik mee! Dus ik reed naar DSV en vanuit daar reed ik mee naar de truckwash. Het was een verschil van dag en nacht toen de wagen eruit kwam. Daarna tankte we hem even vol en daarna reden we terug naar DSV. Kenneth kreeg geen extra route meer, en kreeg te horen waar hij moest beginnen morgen. Dus we konden naar huis!

We reden nog even langs het tankstation, want daar was ik nog niet aan toe gekomen. En toen door naar de Plus voor gehakt. Terug thuis reed ik nog even naar het tankstation hier vlakbij, zodat ik met gemak in Venlo kon komen de volgende dag. Toen ik daar mee klaar was begon ik met koken. Ik sneed de groente, kookte de wortels voor en realiseerde me dat iemand voor marktplaats nog steeds niet was geweest. Ik kookte vrolijk verder en voor dat ik het wist was ik klaar!

Bezig met een tof project

project

Ik maakte nasi met saté en satésaus. En die smaakte erg goed! Rond kwart voor 6, een dikke drie kwartier later, kwam de marktplaatskoper. Mijn schoenen zijn verkocht, hoera! Na het eten deed ik de afwas en toen kon ik aan een heel tof project beginnen. Daar vertel ik binnenkort meer over! En voor dat ik het wist was het half 10 en was het bedtijd!

Een fijne maandag, met de vrachtwagen wassen, rijden in Kenneth zijn auto en natuurlijk werken aan dat toffe project! Hoe was jullie maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 24, 2017 / 12:10 pm

    Fijn, dat je het kunt om zo vroeg op te staan en de eerste schooldag na de herfstvakantie zit er weer op, maar het gewone leventje is ook weer terug. Dan hebben jullie een lange dag gehad, maar in harmonie. Leuk om te lezen. Groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: