2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #327 en dan heb je de griep

griep

Stiekem was ik er al een dikke week bang voor, maar gisteren bevestigde de verpleegkundige bij de huisarts het.. Ik heb de griep! Net als miljoenen andere Nederlanders voel ik mij een ellendig hoopje.. Maar gisteren was wel nog leuk!

Beroerd voelen

Vanaf vorige week dinsdag voelde ik al een rot gevoel in mijn keel. Maar aangezien we in een volledig gestoffeerd huisje zaten en het een vrij vochtig huisje was had ik mezelf voorgenomen dat het een allergie was. Of misschien een reactie op de heimwee. Maar ziek? Nee dat was ik niet. Maar het gevoel werd met de dag rotter en van vrijdag tot en met zondag voelde ik me bij vlagen al echt beroerd. Maandag wilde ik persé naar school, want de schoolfoto zou worden gemaakt. En toen kwam dinsdag.

Mijn ontbijt kreeg ik niet weg, mijn blogpost kwam niet uit de vingers en het wilde gewoon niet meer. Mijn longen deden zeer en met mijn astma ben ik daar altijd wel wat voorzichtig mee. En toen mama wat eerder al belde dat papa gisteravond niet naar Fortuna zou gaan kwam bij mij de ellende eruit. Ik was gewoon even verdrietig van het beroerd voelen en was blij dat papa niet ging, want ik wilde mee, maar dan moest ik ook naar school. In plaats daarvan belde ik de huisarts om 8 uur en ik kon om 20 over 10 terecht bij de praktijkverpleegkundige.

Dan heb je de griep..

Ik werd van top tot teen gecontroleerd, maar ze kon niks geks vinden. Dus haar conclusie was dat wanneer er geen ontstekingswaarde zouden zijn ik de griep had. Ze controleerde me op ontstekingswaarden en die waren 5, dus ik had de griep te pakken. Dat verklaart! Aangezien mijn huisarts in Roermond zit, reed ik door naar mama, want die was thuis. En daar voel je je vaak toch t fijnst als je ziek bent. Dus ik bleef de rest van de ochtend en in de middag daar. Zo zag ik papa, die ook niet in orde was, Jill en Mandy, Jordy en Olaf. Nou was ik als de doods dat ik Olaf aan zou steken, maar Mandy had ook al last van haar keel. Dus het was oké, alleen wilde ik hem echt niet knuffelen. Maar ik had hem toch weer even gezien en dat was wel leuk! Rond 5 uur reed ik weer naar huis, want ik merkte dat ik me weer beroerder begon te voelen. Tijd voor een dekentje, paracetamol en de bank op.

Heel rustig aan

griep

Kenneth zou pas om 7 uur thuis zijn, dus ik at alleen wat nasi van gisteren. Lekker makkelijk! En voor de rest van de avond zat ik op de bank. Ik wilde wat aan mijn project doen, maar dat lukte me niet. Om half 10 zei Kenneth kom we gaan naar bed en was de dag weer voorbij.

Dus net als vele andere in Nederland doe ik even pas op de plaats. Een beetje vervelend, niet helemaal mijn planning, maar het zij zo! Heb jij al last van de griep gehad?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. José
  oktober 25, 2017 / 4:48 pm

  Ik ben ook al verkouden. Maar voel me gelukkig niet ziek. Beterschap gr xxx

 2. Ans v zantvoort
  oktober 25, 2017 / 5:14 pm

  Heel veel beterschap

 3. Ger
  oktober 25, 2017 / 5:40 pm

  Beterschap meisje

 4. Dorothé
  oktober 25, 2017 / 7:26 pm

  Goed uitzieken meis, komt goed.
  Beterschap xxx

 5. oma
  oktober 26, 2017 / 6:02 pm

  Van faceboek krijg ik niet alles meer in m’n postvak, ik zie deze blog nu pas. Beterschap Kelly en ziek maar uit. Voor mijn gevoel is dit lang geleden. Ik hoop dat het intussen al wat beter gaat, maar met het weer wordt het minder, dan maar lekker onder de wol. Wij gaan binnenkort de griepspuit weer halen, maar we wisten niet dat er nu al een griep heerst, misschien mee gebracht van U.K. Liefs van opa en oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: