2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #328-#329 helemaal niks

niks

Het waren 2 dagen van helemaal niks! Alleen maar rust en doen waar ik zin in had. Kortom een dag waarbij ik alleen maar tv keek en een dag waarin ik werkte aan mijn geheim project. Lees je mee?

#328 Gewoon even helemaal niks!

Lekker zo’n kommetje pasta!

Woensdag was ik thuis. Ik had weinig zin om iets te doen, dus ik plaatste mezelf op de bank en daar kwam ik niet meer vanaf. Het was zelfs zo erg, dat ik tot 2 keer toe een melding kreeg van de mediabox dat hij al zoveel uur had aan gestaan en bij geen beweging uit ging. Ik wilde wel wat doen, maar het lukte niet en dan is het maar zo. Ik had gelukkig nog een bak bolognese saus met heel veel groente en gehakt uit de diepvries. Dus ik maakte er penne bij warm en toen was ik klaar. Heel gemakkelijk ! Ik wist gewoon dat ik ziek zou worden.

#329 Werken aan mijn geheim project

Gisteren besloot ik te werken aan mijn geheim project. Ik was rond 20 over 7 wakker en mama belde om 20 voor 8 dus daar kletste ik even mee bij. Daarna ging ik douchen en begon ik rustig mijn dag. Ontbijt met Youtube, en daarna verder met mijn laptopje. Werken aan het geheime project, waar ik nog even niks over vertel. En daar ging ik mee verder tot een uurtje of 5 met her en der even wat anders.

Vitamientjes, wel zo slim!

Tussendoor reed ik nog even met mijn auto naar de winkel. Ik haalde spullen voor de soep ’s avonds en nog 2 bakjes fruit voor Kenneth en mij. Dus toen ik terug was at ik mijn bakje leeg terwijl ik Step up 5 keek. Die had ik nog niet gezien, en stiekem vind ik dat de beste van allemaal. Een film die je meeneemt van begin tot eind.

niks

Een tacosoepje, voor herhaling vatbaar, maar dan met meer vocht !

Als avondeten maakte ik tacosoep naar het recept van Chickslovefood. Alleen was die van mij wat dik geworden, dus voor mij was het nog een soort soep. Maar toen Kenneth thuis kwam was het meer een dip, aangezien ik er het meeste vocht uit had gehaald haha. En daarnaast maakte ik met taco schelpen een soort chips voor eroverheen. Het was erg lekker! Daarna ging ik verder met mijn project. Ondertussen keek ik nog “Chantal blijft slapen” om vervolgens nog even de afwas te doen samen met Kenneth. Daarna nog even de tas klaar maken en toen was de dag voorbij!

Gisteren ging het alweer beter dan woensdag, en ik denk dat ik morgen (vandaag) het weer ga proberen op school. Ik heb maar les tot half 12/ 12 uur, dus het zou moeten lukken. Hebben jullie al eens tacosoep gehad?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 27, 2017 / 7:09 am

  Nee meis, nooit gegeten maar zal vast lekker zijn. Doe rustig aan vandaag als je weer gaat.
  Fijne dag xxx

 2. Karin de Winter
  oktober 27, 2017 / 3:55 pm

  Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten dus ga de tacosoep eens opzoeken :).

  • Ballontraebay
   oktober 27, 2017 / 3:58 pm

   Zeker doen 🙂

 3. oma
  oktober 29, 2017 / 1:59 pm

  deze week zat je niet goed in je vel, gelukkig gaat het al weer beter. Dit zijn we ook niet gewend van je. Een fijne zondag nog, maar vooral eenlevendige nieuwe week. Groetjes en een knuffel van oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: