2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #330-#332 een druk en gezellig weekend

gezellig weekend

Het was een heel druk maar ook een heel gezellig weekend. Vrijdag ging ik weer naar school en daarna was ik in Roermond. Zaterdag haalden we Sjonnie en Jaapie op en waren we in Roermond en zondag hadden we een feest. Ik neem je mee!

#330 terug naar school en voetbal kijken

Vrijdag ging ik weer terug naar school. Gewapend met mijn ventolin (pompje voor de astma) vertrok ik naar Venlo. En het was maar goed dat ik ging, anders had ik een belangrijke les gemist. En dat zou niet zo geslaagd zijn geweest. Dus ik leerde weer een hoop in een korte tijd en om kwart voor 12 mochten we gaan. Tijd om mijn autootje te tanken in Duitsland. Voor maar €1,319 de liter tankte ik mijn wagentje, en dat voelde best prettig haha.

Dit was voor, en dan zie je nog niet alles..

Daarna reed ik naar huis waar ik lunchte en een to do lijstje maakte. Ik wilde een hele hoop doen in het weekend en dan kun je maar beter een overzichtje hebben. Ik besloot te beginnen aan de voortuin, die had voor mijn gevoel even de meeste aandacht nodig. Dat was een pittig klusje, zo vlak na de griep, dus ik besloot het allerergste weg te halen en daarna te stoppen. Jill appte me over de nieuwe frappuchino en dat bracht op ideeën. Dus om kwart voor 4 zat ik in de auto voor dat idee uit te voeren. Maar we moesten het idee cancelen, omdat het toch niet zo geslaagd was. Dus we gingen maar even snuffelen bij de Action, ook leuk!

Hmmm, zo lekker!

Ik at bij papa en mama mee, aangezien ik nu toch al daar was en ik anders na het eten was gekomen. We aten nasi met sla, boontjes, een eitje, saté en kroepoek. Heel lekker! Rond een uurtje of 8 stond de televisie op FOX, want Fortuna moest spelen voor de periodetitel. Heel spannend! Helaas verloren ze, maar ze hebben er gestaan en daar waren we trots op. Rond kwart op 11 reed ik weer naar huis, ik zat nog even beneden op de bank en daarna was het bedtijd.

#331 een gezellig weekend! Beestjes weer thuis en lootjes.

Zaterdagochtend was ik al vroeg weer actief bezig. Rond een uurtje of 9 zat ik al beneden en ging ik verder met mijn to do lijstje. Er ging een stofzuiger door het huis, een dweil, de keuken werd gepoetst, de afwas gedaan, de wc kreeg even een opfrisbeurtje. En zo vinkte ik allerlei klusjes af. En ik had de jehova’s getuigen aan de deur, daar heb ik ook nog een tijd mee staan babbelen.

Om kwart over 12 zaten we in de auto naar Roermond, daar pikte we Jill op. Die wilde namelijk wel mee Sjonnie en Jaapie halen. Die hadden het heel goed gehad op hun oppasadres! En Jaapie was gegroeid(!), echt alweer een heel stuk. We brachten ze snel naar huis en bekeken even hoe ze het deden. En daarna reden we weer naar Roermond. Met een pitstop bij, jawel, de Action gingen we weer naar papa en mama. Jordy, Mandy en Olaf kwamen niet veel later aan en het beloofde een hele gezellige middag te worden!

Samen met mama haalde ik frietjes, want we bleven met z’n allen frietjes eten. Ik nam er een frikadel speciaal bij, want die had ik al lang niet meer gehad. Helaas vergat ik er een foto van te maken. En na het eten hadden we de grootste lol bij het veranderen van filmtitels. De details laat ik maar even achterwegen. Daarna doken we de bank op en keken we mee naar de tv. Zo kwam er F1 voorbij en &Chantal. Terwijl ik ondertussen aan het knuffelen was met Olaf. Ook deden we de surprise lootjes trekken voor Sinterklaas. Ik ben heel benieuwd wie nou wie heeft, maar dat duurt nog even! De tijd vloog voorbij en voor dat we het wisten was het alweer 11 uur geweest. Dus toen gingen we allemaal weer naar huis.

#332 Feestje van oom Henk

Gisteren hadden we natuurlijk het uurtje extra! En daar maakte ik even goed gebruik van. Een langere warme douche en daarna het huiswerk kon ik allemaal doen voor dat ik de boodschappen weer moest doen. Blijkbaar was iedereen al eerder wakker, want het was gigantisch druk bij de winkels. Uiteindelijk wist ik alles bij elkaar te krijgen en was ik om 10 over 11 weer thuis. Kenneth maakte voor ons broodjes bacon en ei. Met bacon uit Engeland, en dat was natuurlijk heel lekker! Ik nam nog even de tijd om achter de laptop te zitten en opa kwam nog heel even buurten. Erg leuk.

Om half 3 reden we naar het feestje van oom Henk. Hij was namelijk pas met pensioen en dat gecombineerd met de verjaardag gaf natuurlijk alle redenen voor een feestje. We waren precies om 3 uur daar, en dat was ook precies op tijd, want toen begon het feestje. Ik genoot van alles om me heen en kletste her en der wat bij. Ook zagen we ons nichtje Raychel en neefje Bryan weer. Voor mij was het al weer even geleden dat ik ze had gezien, dus dat vond ik extra leuk!

gezellig weekend

Het smaakte echt heel goed!

Het feestje duurde tot een uurtje of 8, dus er was rond 7 uur ook nog een koud buffet. En dat was echt heerlijk! Rond kwart voor 8 gingen er alweer een hoop huiswaarts, die gingen allemaal kijken naar Max. Wij gingen om 8 weer naar huis, want Kenneth had enorme hoofdpijn en we moesten nog de tas klaar maken. Thuis maakte we de tas klaar en daarna gingen we naar bed. Ik scrollde nog even op mijn telefoon en om kwart voor 10 ging het licht weer uit, het einde van de zondag!

Het was dus een heel druk, maar gezellig weekend! Hoe was jullie weekend? Lekker rustig of toch druk?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 30, 2017 / 6:48 pm

    Erg vervelend dat het onkruid terug blijft komen, het barst overal doorheen. Alleen aanpakken helpt niet, dan moet de hele buurt meedoen. Verder hebben jullie een leuk weekend gehad en kun je er weer een paar dagen tegen. Fijne avond nog en morgen weer een mooie dag! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: