2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #333 een lekker roerig dagje

roerig

Gisteren was echt een roerig dagje! Ik sneed me per ongeluk, dus dat moest ik oplossen. School stond ook weer op de planning, maar ook werken aan mijn project. En ik kreeg een heel lief cadeautje. Lees je mee?

Roerig ochtendje

De ochtend begon lekker op tijd, want ik stond om 6 uur echt op. Ik deed mijn dingen en daarna wilde ik mijn broodje gaan smeren. Dus ik nam het brood mes om het harde broodje door te snijden en toen nam ik een stukje vinger mee. Precies op zo’n punt waar je buigt. Kortom, auw en paniek! Het bloedde behoorlijk, dus eventueel vuil kwam er uit. Maar ik wist niet goed op dat moment hoe ik het moest stoppen, of dat ik er mee naar de dokter moest en hoe ik dat nu allemaal moest beoordelen. Dus op een rustig moment in mijn denken besloot ik gewoon mijn spullen bij elkaar te pakken voor de schooldag en naar Roermond te rijden. Mama belde me vlak van te voren, dus die wist al dat ik er aan kwam. En zo stond ik om 10 voor 8 in Roermond. Op dat moment was het al “dicht”, dus de dokter had geen nut. Mama verzorgde het plekje en daarna reed ik door naar Venlo, waar ik nog op tijd was ook!

Werken aan het project

Een lief pakketje van mama! Pleisters en een chocolaatje.

Op school deden we het rustig aan, vooral klaarmaken voor de toetsweek is momenteel hetgeen wat we moeten doen. En een luistertoets bij Duits. Ik had geen eten bij, dus dat haalde ik in de kantine. Wat is dat toch belachelijk duur! Maar ik was wel blij dat het er was. En in de grote pauze nam ik ook het hulppakketje van mama erbij en ververste ik de pleister. En ik at natuurlijk het chocolaatje op.

Na school reed ik even naar de DM in Duitsland voor tandpasta. Maar ik nam ook nog deodorant mee en douchegel. Daarna ging ik thuis aan de slag met mijn project. Ik wil het namelijk binnenkort onthullen, maar het zit niet overal in mee, dus ik ben benieuwd of het lukt. De hele middag heb ik me er mee geamuseerd.

Een lief cadeautje

roerig

Erg geslaagd, alleen uiteindelijk iets te weinig

Rond 10 voor 6 begon ik aan het avondeten. Ik maakte een diepvriesmaaltijd van de Lidl met tagliatelle, groente en zalm. Heel erg lekker. Ik voegde er zelf nog paprika aan toe en sugar snaps. Voor wat extra groente, en ook voor vulling anders was het erg weinig. Om iets over 6 kwam Kenneth thuis en die had een hele leuke verrassing bij zich. Hij had namelijk onderweg naar huis een boeketje voor me gekocht. Echt heel lief!

Mooi boeketje hé!

We aten samen, dat was ook nog eens extra gezellig. En daarna deden we samen de afwas, omdat ik niet met mijn vinger in het afwaswater wilde. Vervolgens ging Kenneth badderen en ik ging weer verder achter de laptop. Daarnaast keken we nog traumacentrum en dokter Tinus. En toen was het tijd om te gaan slapen.

Het was dus een roerig dagje met alles wat op m’n pad kwam vandaag. Maar ach, de maandag was nu wel zo om! Hoe was jullie maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  oktober 31, 2017 / 9:37 am

  Nou Kelly, uit dit schrijven voel ik weer dat je het heel goed hebt, je hebt lieve mensen om je heen, thuis en thuis, geniet daar maar van. Ook heel mooi van Kenneth om spontaan een mooi bosje bloemen mee te nemen, hij heeft een fijne smaak wat dat betreft! Een fijne dag en succes, groetjes en een knuffel van oma xx

 2. Dorothé
  oktober 31, 2017 / 10:59 am

  Het was gezellig enne je project: dat gaat lukken. Je werkt er aan, komt goed xxx

 3. kdewinter
  oktober 31, 2017 / 8:30 pm

  Ieeeeeeeee, wat een ongezellige start van de dag…Hopelijk heb je niet teveel last van je vinger. Dat chocolaatje en het bloemetje maakt vast veel goed 🙂

  • Ballontraebay
   oktober 31, 2017 / 9:03 pm

   Die hebben inderdaad veel goed gemaakt 🙂 Inmiddels valt de pijn weer mee, ziet alleen griezelig uit haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: