20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #334 route de soleil en veel regelen

route de soleil

Zo de dinsdag zit er ook weer op! Ik moest natuurlijk naar school, maar daarna reed ik naar Roermond via route de soleil Limburg. En ’s avonds moest ik nog een hele hoop regelen!

Financiering, Nederlands en het ondernemingsplan

De dag begon zoals gewoonlijk met mijn dagelijkse dingen, die waren gelukkig niet zo spannend als maandag haha. Ik vertrok naar Venlo en dat ging met best wel wat gevloek, want sommige konden niet rijden. Gelukkig was ik wel weer ruim op tijd daar, dus dat ging goed. Daarna had ik weer les in financiering, de laatste uitleg voor de toetsweek. Echt een vak waarbij ik met mijn neus de boeken in moet. Daarna hadden we Nederlands, we trainden voor de Cito toets. Het lezen liep niet lekker, maar het luisteren wel, en gemiddeld was het een voldoende. Dus ik ben benieuwd wat ik er volgende week van bak. Ik eindigde de schooldag met het ondernemingsplan. We gingen weer flink aan de bak en zijn tot nu toe nog netjes op schema. Mooi! Om kwart voor 2 stopte we ermee, tijd voor route de soleil.

Route de soleil en knuffelen met Olaf

Gisteren was een Duitse en Belgische dag, kortom Venlo en Roermond krijgen een licht verkeersinfarct. Dus ik reed over route de soleil naar Roermond. Achterlangs het centrum van Venlo, door de woonwijk, over het industrieterrein en toen kwam ik weer op de weg bij het ziekenhuis van Venlo. Daarna nam ik een stukje de A73, het stuk waar de Duitsers en Belgen niet gauw komen. De afslag vóór Roermond ging ik eraf en vervolgens nam ik de binnenwegen door de dorpen heen. Kortom die wegen waar je maar 50 en 30 mag, dus niet de N weg. Ik was 3 kwartier onderweg maar ik kon wel gewoon doorrijden.

Eenmaal in Roermond kletste ik bij over mijn dag en daarna vertelde Mandy mij hoe het met Olaf gaat. Heel goed overigens. Daar ben ik blij om! Olaf lag na het voedden bij mama op de arm, zo’n snoezig manneke. En daarna nam ik hem op de arm. Geweldig! Hij was goed bezig, hij deed namelijk op een gegeven moment zijn oogjes open. Ik zei heeeeyy, ik kreeg een hand voor mijn mond en daarna sliep hij weer door. Kortom “tante, ik was nog niet klaar met slapen”. Hilarisch! Het feit dat het ongecontroleerde bewegingen zijn laat ik maar achterwege. Het idee vond ik namelijk geniaal. Ik heb denk ik een 2 uurtjes met hem gezeten, genieten is dat. Ondertussen kwam Jordy om Mandy en Olaf te halen, dus ik verstopte me nog even in de bank met Olaf haha.

Rond kwart voor 6 gingen ze naar huis, en toen ging ik ook weer weg. Voor dat ik naar huis reed stopte ik nog even bij de Mediamarkt. Kenneth wilde graag FIFA 18 hebben, maar had hem nog steeds niet gekocht. Dus ik bood hem aan te halen bij de Mediamarkt, dus zo gezegd, zo gedaan. En daarna reed ik naar huis.

Regelen, regelen, regelen

route de soleil

Totaal wat anders dan boboti!

Ik wilde boboti maken voor het avondeten, maar ik vergat een appel te halen. Dus ik maakte een aardappelschotel van Aviko met sperziebonen en komkommer. Prima! Daarna bakte ik het gehakt alvast rul samen met de kruiden voor de boboti. En vervolgens dook ik de bank op om Bij Zus online te gaan zetten. Ik moest nog van alles regelen! Het stukje Google wat achter de site zit, de Facebookpagina, bepaalde foto’s, de forward van Ballontraebay naar Bij Zus. Het was een flink klusje. Gelukkig was Kenneth zo lief om de afwas te doen en zelf de boterhammen te smeren. Zo had ik wat meer tijd om er aan te klussen! En toen was het alweer half 10. Tijd om naar bed te gaan!

Het was een hele drukke dinsdag! Maar ook een hele gezellige! Wat aten jullie gisteren?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  november 1, 2017 / 8:00 am

  gelukkig smaakt het ons alle dagen lekker, maar we eten ouderwets gewoon met heel veel groenten, maar je weet dat. Je had weer een drukke dag en is het bekende Ballontraebay in de ijskast gezet?
  Was anders best leuk. Een fijne dag en succes Kelly. groetjes oma xx

 2. Dorothé
  november 1, 2017 / 8:12 am

  Wat een mooie blognaam verandering. Past goed bij je. Gezelligheid, even bij kletsen, random dingen van alle dag. Gezellige recepten en gebeurtenissen. Super meis!
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: