2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #335 een iced frappé analyseren

analyseren

Gisteren was ik weer eens op pad. Ik had de Cito toets rekenen, een vergadering en wat later op de middag stond ik samen met Jill een icded frappé te analyseren. Ik neem je mee!

Cito toets rekenen en vergadering

De dag startte ik weer met school. We hadden 3 uurtjes om weer te werken aan een planning waarbij we het aantal mensen dat we nodig hebben moesten berekenen. De afgelopen weken was ik prima op weg, en het klopte ook. Maar gisteren klopte het volgens de leraar weer helemaal niet meer. Heel normaal bij die man, maar ook heel erg vervelend.

Om 11 uur was die les weer voorbij en reed ik met Michelle mee naar een andere locatie van Gilde in Venlo. Daar hadden we namelijk onze Cito toets rekenen. Het zou niet spannend moeten zijn, want hij telt eigenlijk niet mee. Maar toch was ik in eens hartstikke nerveus. Toen ik klaar was wilde ik mijn jas pakken, maar die had het meisje voor me net meegenomen. Dus ik nam snel haar jas mee en kwam haar tegen op de gang. Gelukkig had ze het zelf ook net in de gaten. Dus we ruilden ze zo om.

Na de toets bracht Michelle me weer terug naar onze locatie en moest ik naar het studentenplatform. Een vergadering van de klassenvertegenwoordigers van alle niveaus. Heel interessant en een goede zet! En zo was ik om 10 over 2 klaar, eindelijk!

Een iced frappé analyseren

Jill vroeg aan mij of ik zin had om met haar naar de stad te gaan. En hoewel ik wist dat het verkeer een puinhoop zou zijn trok ik toch de stoute schoenen aan en reed ik weer naar Roermond. Zo zag ik gelijk de kleinste knuffel van de familie ook weer. Jill pakte haar spullen en toen gingen we op pad.  Het was een puinhoop in de stad, maar gelukkig wisten we wel nog 1 van de 3 vrije plekjes in de parkeerplaats vlakbij het station te overmeesteren.

We liepen de stad in richting boekenhandel en snuffelde er even rustig rond. Jill wilde namelijk een boek kopen in de stad en had per mail gehoord dat de boekhandel hem had. Ze vond het boek en nam hem natuurlijk mee. De vrouw achter de kassa was enthousiast over het feit dat Jill nog las. En met een portemonneetje met kleingeld kwam betalen. Leuk is dat! Ik vind dat trouwens ook erg tof. Ik weet dat ik dat op haar leeftijd ook graag las, en nu nog!

Hmmmm…

Daarna liepen we met een omweg richting de Mc Donalds voor een “iced frappé witte chocolade framboos”. Die wilden we namelijk graag proberen, dus we deelde er eentje. Aangezien ik niet zo’n frambozen liefhebber ben. Maar hij was goddelijk, ook heel machtig, maar ontzettend lekker. Terwijl we de frappé dronken liepen we naar de Kruidvat en ondertussen waren we hem aan het analyseren. Je proefde het zoete van de chocolade, maar ook het zoetzure van de framboos en dat werd dan weer een soort van gezoet door de slagroom.  En zo gingen we verder met analyseren haha. We kregen hem niet helemaal op, maar lekker was hij zeker.

Bij de Kruidvat namen we nog snoep mee voor Jill, want die had een schooluitje morgen (vandaag). En daarna liepen we naar de auto. En ik had geluk, want we hadden er precies 59 minuten over gedaan in de stad! Dus ik hoefde maar €1,50 te betalen. Geniaal!

Gekke combinatie boodschappen

Aardappels, flesjes, oreo’s, sperziebonen, 1 appel en billendoekjes. Geniaal! En nu ik dit schrijf bedenk ik me pas dat ik nog beschuit en muisjes moest halen.. Niet zo handig!

Vanuit de parkeergarage reden we even naar de Plus voor wat boodschappen. Jill had nog wat nodig, mama had nog wat nodig en ik had nog wat nodig voor het avondeten. Dus het kwam goed uit! We namen een gekke combinatie aan boodschappen mee en daarna reden we weer terug naar huis. Jordy kwam op dat moment ook net terug van het werk, dus we waren nog op tijd om Mandy en Olaf ook nog te zien. Ik zat nog heel even op de bank, en toen Mandy en Jordy naar huis gingen, ging ik ook.

analyseren

Eindelijk bobotie, heel lekker!

Thuis maakte ik eindelijk de bobotie klaar en daarna deed ik weer eens de afwas. Mijn vinger is redelijk goed genezen, dus ik dacht dat het wel weer kon. Maar daarna was een stukje van het korstje weg en nu kan ik er een soort van mee praten. Ik werkte ook nog aan Bij Zus en daarna was het tijd om de boterhammen te smeren. Om vervolgens de dag weer af te sluiten.

Het was een hele leuke, drukke en grappige dag. Vooral het analyseren van de iced frappé was erg grappig! Hoe was jullie woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  november 2, 2017 / 11:13 am

  We hebben het gered met het beschuit met muisjes lekker de week doorgezaagd. Bijna weekend xxx

 2. oma
  november 2, 2017 / 5:05 pm

  hier is de dag ook altijd snel om. Gistermorgen heb ik eerst een diepvrieskast schoon gemaakt, boven alles weer op orde gebracht en na het eten hebben we gefietst, daarna boodschappen gedaan bij Jumbo, want vanmorgen moesten we de griepspuit halen, maar dat had niks te betekenen.
  Hoe was jou dag, ik ben benieuwd waar je overal weer gezeten hebt. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: