2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #337 presentatie, brullen en een logé

brullen

Het was een goed gevulde dag gisteren! Zo had ik een korte maar hele interessante schooldag. Werd onze logé gebracht en ’s avonds stond ik weer op de tribune te brullen van Fortuna Sittard. En gelukkig niet voor niets!

Presentatie van Footlocker

Op school hadden we een hele toffe presentatie van de directeur supply chain van Footlocker. Het was echt super interessant. Hij vertelde over zijn carriere, gaf ons tips in hoe we het beste konden denken en vertelde over hoe de supply chain bij Footlocker en in het algemeen werkt. Er kwamen vaktermen voorbij die ik wel kende, maar toch ook weer op een nieuwe manier naar leerde kijken. Ja ik kan er niet veel over vertellen, maar interessant was het zeer zeker. En eigenlijk ook best wel motiverend. Uiteindelijk waren we om kwart voor 11 klaar en mochten we gaan. Thuis ging ik rustig aan de slag met werken. En als je dan toch lekker thuis bent tijdens de lunch neem je gewoon de leftovers van gisteren en eergisteren als lunch!

Weer een logé voor het weekend!

Om 2 uur werd onze logé voor dit weekend gebracht! Lieve Bente , mijn favoriete logeerhond, is weer eens een weekendje bij ons en dat is natuurlijk hartstikke gezellig. Gisteren kwamen ze haar brengen en ze voelde zich gelijk weer lekker thuis. Ze ging lekker de bank op naar buiten kijken. Nouja ik ging weer lekker verder aan mijn blog, want ik moest nog een 2e artikel schrijven. En dat werd de herfstfavorieten tag! Toen dat klaar was ging ik met Bente naar buiten voor een flinke wandeling. En met dat zonnetje was het heerlijk. We wandelen een dik half uur en daarna maakte ik mijn avondeten klaar, dat was namelijk een boterham. Rond kwart over 5 sprong ik de auto in en reed ik vlug naar Roermond!

Brullen bij Fortuna Sittard

Ik kwam binnen en papa en mama vroegen me of ik al gegeten had, dus ik zei ja ik heb een boterham gehad en vanmiddag leftovers. Dat vonden ze volgens mij geen avondeten haha, dus er kwam een bord op tafel en toen zat ik dus aan een bordje met sperziebonen, witte bonen in tomatensaus, aardappeltjes en een stukje stoofvlees. Heel erg lekker!

Om iets voor 6 zaten papa, Jill en ik in de auto op weg naar Sittard. Klaar voor weer een avondje op de Ricksen side, brullen voor onze favoriete club. Dat begon met eerst kaartjes halen voor uit wedstrijden en daarna gingen we richting tribune. En toen begon het avondje lekker brullen. De eerste helft was spannend, maar er vielen geen doelpunten. De tweede helft wel! Tot 4 keer toe wist Fortuna het voor elkaar te krijgen te scoren. En dat was gaaf ! Dus we gingen met een heel goed gevoel naar huis. En we hadden nog een gratis biermasker in ons haar, want bij iedere goal vloog er wel een beker bier over ons heen. Om half 11 waren we weer in Roermond, daar dronk ik nog even wat en om half 12 reed ik weer naar huis. Thuis maakte ik de deur open en stonden Bente en Kenneth al klaar om nog een blokje te wandelen, dus zo gezegd zo gedaan.  En daarna was het tijd om te douchen en naar bed te gaan!

Een mooie dag met de overwinning en het brullen, de toffe presentatie en natuurlijk ons logeetje. Hoe was jullie vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 7, 2017 / 5:32 pm

    deze had ik ook nog niet gezien, was heel leuk om te lezen en het bleef spannend. Best een mooie omschrijving van je dag. Groetjes oma xxx (wel veel te laat)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: