2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #34 kipburger

365 plates #34 kipburger

De kipburger, ik denk wel een van mijn favorieten als het gaat om vlees. Nu vind ik alles lekker hoor, dat is het punt niet. Maar ze waren in de aanbieding bij de supermarkt, dus laten liggen deed ik het niet!

Daarnaast kwam Kenneth op het idee om er nog een keer gebakken aardappelschijfjes bij te maken en ik wilde graag iets van komkommer. Kenneth had de schijfjes weer net zo gekruid als gisteren trouwens. Peper, zout, kerrie en Italiaanse kruiden. Dus dat werd perfect gecombineerd in bovenstaand bordje! Heel erg lekker ! 
Vinden jullie kipburgers lekker?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: