0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #340 toetsweek voorbereidingen

toetsweek

Het was weer een mooi dagje gisteren! De ochtend bracht ik door met Bente en ’s middags was ik gezellig in Roermond. En in diezelfde tijd was ik tussen de studie ontwijkend gedrag momenten door, druk bezig met toetsweek voorbereidingen!

Bente ging weer naar huis

De ochtend begon rond half 7 met op mijn gemakje op staan. Ik schreef mijn verhaal over het weekend en daarna maakte ik mijn ontbijtje klaar. Ik keek wat vlogs en voor dat ik het wist was het bijna 9 uur. Dus hup mijn schoenen aan en wandelen met Bente! Na een flink blok waren we rond half 10, 20 voor 10 weer thuis. Ik liep nog even snel naar het dorp om een cadeautje te kopen, maakte een babbeltje met de buurvrouw en terug thuis begon ik met leren. Om 20 over 11 werd Bente opgehaald en na even nog gebabbeld te hebben gingen ze weer weg. En toen was het 12 uur en was ik weer alleen. Vrolijk werd ik er alleen niet van, dus ik maakte me even een boterhammetje, liet de boel de boel en vertrok naar Roermond!

Wandelen met Olaf

In Roermond was er wel wat bedrijvigheid! Mama, Mandy en Olaf waren daar, dus genoeg geluid om me heen. Ik lunchte nog een tosti mee, babbelde met iedereen en dat was toch gezelliger. Papa kwam ook thuis, toen mama ging werken, dus dat was mooi. Ik begon met leren, een klusje dat op dat moment nog best mee viel haha. Toen ik alle formules op een rijtje had was Mandy net klaar met voeden. Dus ik nam hem even op schoot en daarna gingen we wandelen. De eerste keer dat ik meekon ! En dat is pas waardetransport hoor, het is net alsof je een klompje goud aan het vervoeren bent. Maar het was genieten, ik heb de hele weg de wagen geduwd en gezellig gebabbeld met Mandy.

Kijk die schattige kleine voetjes!

Toen we terug waren liep ik snel naar de bakker voor een blikje gehaktballetjes in tomatensaus, die had ik voor het avondeten nodig. En daarna ging ik leren, met Olaf op schoot, lekker op de bank. Even qualitytime met mijn kleinste beste vriendje. Voor dat ik het wist was het alweer iets voor 5, dus ik gaf Olaf af en ik sprong de auto in om Jill te halen. Die was druk aan het ploeteren op haar meeloopdag. En ze deed het goed hoor! Rugje recht en gaan met die banaan. Ik bleef nog heel even toen we terug waren, maar om half 6 schoot ik weer de auto in terug naar huis.

Toetsweek voorbereidingen

toetsweek

Echt toetsweek eten

Kenneth was thuis al druk aan het poetsen, dat was heel lief. Ik begon met het koken. Volkoren spaghetti met spinazie en de gehaktballetjes in tomatensaus. Gemakkelijk en het smaakte ook nog eens goed! Daarna deden we samen de afwas en toen die klaar was ging Kenneth in bad. Zo had ik de woonkamer voor me alleen en kon ik verder met de toetsweek voorbereidingen. En daar ben ik de hele avond mee bezig geweest! Om precies te zijn was ik de formules voor financiën in mijn hoofd aan het proppen en de woordjes en grammatica van Duits aan het doornemen. Om 20 voor 10 hield ik ermee op en gingen we naar bed. Tijd om even mijn rust te pakken.

Het was genieten hoor! Het ochtendwandelingetje met Bente, de middagwandeling met Olaf en ’s avonds amuseerde ik me ook wel met die toetsweek voorbereidingen. Het geeft alleen wat spanning, maar het is een kwestie van vertrouwen hebben en mijn best doen. Hoe was jullie maandag? Wat aten jullie ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  november 7, 2017 / 7:46 am

  Succes vandaag meis, je kunt het xxx

 2. Ger van Zantvoort
  november 7, 2017 / 3:16 pm

  good luck my girl hi hi

 3. oma
  november 7, 2017 / 4:38 pm

  Nu zijn we weer bij, weer een gevarieerde maandag en het was mooi weer om buiten te zijn, is het vandaag gelukt op school? Succes voor morgen en nog een fijne avond! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: