2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #341 wiskunde leren en verbrande paella

wiskunde

Zo de eerste dag van de toetsweek hebben we achter de rug! Het was een rommelig dagje waarbij ik buiten was, wiskunde leerde en ik liet paella verbranden. Echt weer van die typische Kelly acties!

De eerste toetsen

De ochtend begon al lekker chaotisch! Ik moest krabben, dus daar was ik wel even mee zoet. Maar ik was tegelijkertijd ook mijn beurs kwijt. Dus ik belde mama om te vragen of ik hem daar had laten liggen. En toen kwam zij op het idee dat hij wellicht in mijn schooltas zat. Dus ik voelde in mijn tas en inderdaad bij het kopen van de gehaktballetjes in tomatensaus gisteren had ik hem erbij gestopt. Daarna reed ik weg, maar de verkeerde kant uit. Dus toen ik bijna bij de A73 was kon ik weer draaien, want daar stond weer een mooie file op. Ik ging gauw binnendoor en was gelukkig nog ruim op tijd. De toetsen verliepen redelijk soepel, de formules die bij mij maar niet bleven hangen hadden we gelukkig gegeven. Dus daar was ik super blij mee! Om 10 voor 11 zat ik weer in de auto naar huis en terug thuis deed ik heel even lekker niks.

Even het dorp in en wiskunde leren

Heerlijk weertje!

De postbode kwam en er we kregen een briefje dat er een buitenlands pakketje bij onze Bruna lag. Dus ik besloot nadat ik mijn boodschappenlijstje had gemaakt lekker het dorp in te lopen. Ik liep op mijn gemakje alle winkels af en haalde daarna boodschappen bij de appie. We hadden van Ger en José de cadeaubon van “Doe maar lekker duurzaam” gekregen, dus daar kon ik fijn wat boodschappen van halen. Terug thuis begon ik met het leren van wiskunde. En dat deed ik de rest van de middag gecombineerd met af en toe een Youtube filmpje.

Paella verbrand

wiskunde

Heel erg lekker!

Als avondeten maakte ik weer een wereldgerecht klaar! Dit maal de paella en daar voegde ik dan zelf garnalen aan toe. Super lekker! Maar ik kon ook een gedeelte weggooien, want bij het 15 min stoven was een gedeelte aan de onderkant pikzwart geworden. Gelukkig dat er nog een deel goed was, en met de groente en garnalen was het gelukkig nog meer dan genoeg voor 2 personen. Anders had ik een soepje warm kunnen maken haha.

Kenneth kwam uiteindelijk om half 8 weer thuis! Na een heel gezellig weekend, of dat nou met mensen is of met een hond, heb ik moeite met alleen zijn. Daar moet ik altijd weer even aan wennen, en dat was vandaag ook het geval. Dus ik was blij dat hij er was! De rest van de avond was ik nog druk met leren en ook keek ik nog naar “Talenten zonder centen”, echt hilarisch! En om half 10 was het tijd om naar bed te gaan.

Het was een lange dag met van alles en nog wat! Wiskunde valt qua stof tot nu toe mee, dus ik ben benieuwd wat de toets gaat geven. Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 9, 2017 / 8:43 am

    het is al weer donderdag en dan heb je de toetsweek er zo weer opzitten, dan wordt het allemaal weer wat rustiger. Succes Kelly en wij duimen, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: