2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #342 een iced frappé break en meer

iced frappé break

Het was gisteren niet zo’n super spannende dag. Ik had wiskunde toets en cito toets Nederlands. Daarnaast had ik een iced frappé break en ik leerde een middag en avond Nederlands en Engels. Maar er was natuurlijk nog veel meer!

Wiskunde toets

De ochtend begon al goed gisteren, ik reed een stukje om zodat ik de file kon ontwijken. Maar die file bleek al opgelost, dus bij de eerste de beste afslag ging ik de A73 op. Dat is gewoon 10 keer makkelijker. Nu wist ik dat ik al aan “living on the edge”deed met de tank van mijn auto. Maar gisteren kneep ik toch even de billen bijeen, want het lampje sprong op de A73 alweer aan. Dus ik reed in Venlo eerst langs het tankstation voor ik naar school reed. Even een paar liters bij tanken.

Gisteren had ik dus de wiskunde toets. In eerste instantie raakte ik al in paniek bij het zien van de eerste opgave. Dus ik besloot door te gaan naar opgave 2.1 en 2.2. Daar kon je ook de meeste punten mee scoren en bij die opdrachten wist ik precies wat ik moest doen. Toen ik daarmee klaar was ging ik verder met 1.1 t/m 1.4. 1.1 sloeg ik over, want daar kreeg ik de kriebels van. Bij de rest wist ik wel wat ik moest doen, dus die kon ik invullen. En daarna nam ik nog de tijd voor 1.1 en daar viel gelukkig ook het kwartje. Alleen waarschijnlijk niet met de goede berekening, dus ik hoop dat ik voor het antwoord toch nog 1 punt kan scoren.

Iced frappé break

Na de toets reden Michelle en ik naar de Mc Donalds. We hadden 1,5 uur pauze, dus dat vonden we genoeg tijd voor een iced frappé break. Ik nam de karamel met een bakje fruit. Toen we die op hadden reden we met 2 auto’s naar de appie. Die lag vlakbij de school waar we moesten zijn, dus besloten we ieder met onze eigen auto te gaan. Wanneer de een dan klaar was kon die ook gaan. Na de appie gingen we dus naar school en daar moesten we nog 3 kwartier wachten. Om 12 uur begon de toets en eerlijk is eerlijk ik kwam eruit met geen flauw idee wat hier uit kon komen. Ik kletste nog even met een paar mensen uit de klas en daarna ging ik richting auto.

Middagje leren

Onderweg naar huis stopte ik nog bij het tankstation in Duitsland. Daar tankte ik de rest van de tank vol. Terug thuis plofte ik gaar op de bank. Ik keek wat Youtube filmpjes en daarna begon ik met leren. Er stond nog een examen schrijven voor Nederlands op de planning en een grammaticatoets Engels. Dus beide probeerde ik door te nemen voor zover dat kon. Alleen kon niemand ons vorige week vertellen hoe het examen eruit zou zien, dus hoe ik dit moest leren was voor mij een raadsel.

Soep, bellen en leren

Voor ik het wist was het 6 uur. Ik had totaal geen zin om te koken, dus ik besloot een blik soep op te warmen en een tonijnsalade te maken. En zo zat ik om kwart over 6 met een kommetje champignonsoep en een boterham met tonijnsalade. Totaal niet spannend! Na het eten ging ik weer verder met leren. Rond kwart over 8 belde mama om te vragen hoe het bij ons ging. Dus daar zat ik een dik halfuurtje mee te babbelen, dat was weer lachen! En daarna maakte ik een artikel met een dagboek van 8 november 2015. Heel leuk om terug te lezen. Rond 9 uur was ik het leren moe, dus tijd om de boterhammen te smeren en naar bed te gaan!

Het was geen verkeerde dag met de iced frappé break als hoogte punt. Daar kan ik echt van genieten! En op het leren na heb ik me nog best goed geamuseerd. Hoe was jullie woensdag? Het artikel van gisterenavond al gelezen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. Ans v zantvoort
    november 9, 2017 / 9:33 am

    Wat een spannende week met al die toetsen, gelukkig is er ook nog tijd voor leuke dingen en is het weer bij a weekend, veel succes nog

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: