2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #343 decanenvoorlichting en laatste toetsdag

decanenvoorlichting

En toen was het weekend! Gisteren is weer voorbij gevlogen hoor. Natuurlijke had ik de laatste toetsen, maar ik had ook nog een decanenvoorlichting. En ik was de hele middag in Roermond! Ik neem je mee!

De laatste toetsen

Om kwart voor 9 zat ik weer achter een tafeltje, dit maal met een computer. Tijd voor de toets Nederlands. En die liep niet helemaal zoals ik had voorbereid haha. Zo moest ik een verslag schrijven en een formele brief. Dat verslag schreef ik zoals ik mijn artikelen schrijf. Maar een tikje anders. En de brief, daar heb ik mijn uiterste best op gedaan. Toen mocht ik gelijk door met Engels en dat ging gewoon op gevoel. Dus ik ben heel benieuwd! Om 10 uur was ik klaar en reed ik door naar Roermond. Gezellig buurten en ik moest toch in Roermond zijn voor een decanen voorlichting. Ik rommelde wat aan en genoot gewoon van het in Roermond zijn. Even naar de bakker, even Jill helpen, even gewoon lekker rommelen. Mama maakte tosti’s voor lunch en daarna moest ik even weg.

Decanenvoorlichting

Om 2 uur had ik namelijk decanenvoorlichting! En die vond plaats in Roermond, heel handig. Dit deden ze om meer aandacht te schenken aan bepaalde sectoren. En dat vond ik al erg mooi. Maar het leukste vond ik toch wel dat ik mijn oude decaan tegen kwam. Zij dacht dat ik mediavormgeving was gaan volgen, maar dat was niet het geval haha. Ons gesprek was maar kort en daarna heb ik haar niet meer gesproken. Maar trots was ik wel, de verandering die ik heb gemaakt van de Kelly op de middelbare school naar de Kelly nu is enorm. Echt enorm. En dan vind ik het heel erg leuk om mensen te zien en te horen “goh, jou had ik even niet herkend”.

Om 3 waren we klaar en gingen we weer naar huis. Ik ging weer terug naar papa en mama. Jill moest nog even terug naar het bedrijf waar ze was geweest de afgelopen 3 dagen. Ik wilde wel even met haar mee gaan, dan kon ik ook weer eens snuffelen daar. Dus zo gezegd, zo gedaan. Terug thuis ben ik nog een hele tijd daar geweest. Ik heb nog kunnen knuffelen met onze kleine mop. Die het overigens onwijs goed doet. (#TROTS!) En pas om 6 uur reed ik naar huis.

Niet meer hoeven leren

decanenvoorlichting

Onderweg naar huis bleek Kenneth vergeten aardappeltjes te halen bij de winkel. Dus ik maakte daar een pitstop en nam ook nog wat groente mee. Terug thuis maakte ik kabeljauw in bladerdeeg uit de oven met gebakken aardappeltjes, rode bietjes, komkommer en voor mij nog een schepje piccalilly. Lekker! Daarna maakte ik de oven schoon en deed ik de afwas. Dat moest ook gebeuren. En toen ging ik de bank op, even niet meer hoeven te leren was wel een heel lekker gevoel haha. De hele avond deed ik eigenlijk niks, dat heb je wel eens! Om 10 uur gingen we naar bed en was de dag voorbij.

Het was een goede dag! Ik ben benieuwd hoe de toetsweek is verlopen, maar dat is voor volgende week. Nu eerst weekend! Hoe was jullie donderdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 11, 2017 / 6:42 pm

    we hopen voor je dat je de toetsen goed gemaakt hebt, dan ben je weer een stap verder. Het schooljaar is al weer goed op weg, het is te hopen dat je een goeie stageplaats krijgt! Nu komen er eerst ook nog verschillende feestdagen, het begint eind november al. Een fijn weekend verder, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: