2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #346 rondlopen in Designer Outlet Roermond

365 plates #346 rondlopen in Designer Outlet Roermond

Gisteren was het zondag en hadden we niks gepland. Heerlijk! Ik moest natuurlijk wel mijn zondagse dingen doen, maar daarna hadden we niks. En toen besloten we naar het Designer Outlet Roermond te gaan met Jill! Ik neem je mee.

Boodschappen doen

Ik sliep eerst eens lekker uit, want dat was echt nodig! En daarna ging ik weer eens naar de supermarkt voor de weekboodschappen. Gelukkig was het niet heel druk en hield ik mij keurig aan het lijstje. Dus ik was ook weer zo door de winkel en toen was het tijd voor brunch.

Het was inmiddels kwart over 11 geweest en ik had nog oud brood. Dus ik telde 1+1 op en maakte eens wentelteefjes. Volledig op gevoel, dus gewoon met een eitje, een scheutje melk, vanille suiker en kaneel. En het smaakte! Daarna gingen we brainstormen wat we zouden doen en Kenneth kwam op het idee om weer eens te gaan snuffelen in het Designer Outlet Roermond. Kopen is daar eigenlijk geen optie, maar snuffelen kan altijd! Ik appte Jill of ze zin had om mee te gaan, maar bellen was sneller, dus dat deed ik daarna. Ze wilde wel mee en vroeg of we nog even naar de boekenwinkel konden. Geen probleem!

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

We haalden Jill op en reden toen door naar het outlet. Er was namelijk een heleboel bijgebouwd sinds we daar zijn geweest. En we waren wel nieuwsgierig geworden naar hoe het er nu uit zag. We liepen het Outlet in en toen kwam er even een stortbui over. Dus we waren behoorlijk nat geregend, en dan nog die designerwinkels in haha. Zie jij de natte designer spullen ook al voor je ? Het nieuwe stuk was in ieder geval erg mooi!

Als eerste gingen we naar de Nike store. Kenneth had dringend nieuwe schoenen nodig en hij loopt alleen maar op Nikes. En dan echt een bepaald type. Daar hadden ze 1 paar van, maar niet in zijn maat. Voor Jill en mij hadden ze wel toffe schoenen, maar die lieten we staan. Na de Nike store gingen we in de rij staan bij Armani. Ja, dat is voor ons dus echt als Droomvlucht in de Efteling. We liepen er binnen en het eerste colbertje wat leuk was voor Kenneth €1135,-. Goedemiddag! Dat was humor! Ze hadden er wel wat leuk spul.

Daarna liepen we de Porschedesign winkel in. Daar hadden ze ook een mooie tas! €495,-, dat is leuk voor mijn verjaardag. Ahum! Na de Porschedesign liepen we de Tommy Hilfinger in. Die hadden een super leuk jurkje! Al betaalbaarder, maar nog steeds teveel haha.

Snuffelen bij de bieb

Om de pijn een beetje te verzachten en de maag te vullen namen we alle 3 een crepes. En die was goddelijk! Ik had er een met Kinder Bon Bons. Al je er een keer komt, dan is dat een dikke aanrader! Ondertussen liepen we de stad in om even naar de bieb te gaan en de boekenwinkel. Kenneth wilde nog even kijken bij de sneakerwinkel en daar vond hij gelukkig zijn Nikes! Hele toffe in het bruin. Daarna liepen we naar de bieb. Jill snuffelde op haar afdeling en ik op de mijne, terwijl Kenneth op de bank was geploft in het stuk waar Jill was. Ik nam een boek over bloggen mee! Na de bieb liepen we naar de boekhandel. Jill nam er een boek mee, dus haar middag kon niet meer stuk. Na de boekhandel liepen we weer terug naar het Outlet. Daar liepen we nog even de Bodyshop in en toen terug richting auto!

Gezellig blijven eten

Terug bij papa en mama zat papa al in de stoel voor F1. Jill liet haar nieuwe boek zien en Kenneth zijn schoenen. De een begon al met snuffelen in haar boek en de andere zat al zijn schoenen opnieuw te veteren. Ik genoot van het tafereeltje. Tegen een uurtje of 5 wilde we langzaam naar huis gaan om te gaan koken. Mama vroeg of we zin hadden om een frietje mee te eten. En daar zeiden we geen nee tegen haha. Samen met mama ging ik naar de frituur. Ze zette mij al af, want het begon druk te worden en dan kon ik wat eerder bestellen. En dat was maar goed ook, want mama moest hem een stuk verder parkeren haha. Toen ik aan de beurt was en alles had besteld kwam mama binnen. Dus dat was wel handig! Met een omweg kwamen we weer thuis en konden we eten. Frietjes met een frikadel, sla en een beetje piccalilly kwam er op mijn bord. Na het eten bleven we nog een tijdje zitten en om 20 over 8 zaten we in de auto naar huis. We maakte Kenneth zijn tas klaar en toen gingen we naar bed.

Weer zo’n gezellige dag! Het was leuk om weer eens door het Designer Outlet te lopen. Dat doen we niet vaak aangezien het niet echt bij ons past. Dus ja, ik heb weer genoten van het weekend! Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 13, 2017 / 7:24 pm

    een zondag, wat koud en nat, maar jullie hebben je al weer geamuseerd. Leuk dat jullie Jill meenemen! Wij hebben gistermiddag toch nog gefietst, maar zagen de buien ook weer hangen. Hoe was het op school? Al toetspunten terug? Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: