20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #347 zelfdiscipline afgestoft en aan de slag!

zelfdiscipline

Zelfdiscipline heb ik wel, maar soms zit het verstopt in een hoekje. Gisteren haalde ik het weer onder het stof vandaan en kon ik een vol To Do lijstje afstrepen! Ik neem je mee door de dag!

Aantal resultaten terug

Gisteren begon de dag gezellig samen met Kenneth! Die moest om 10 voor 6 op, dus ik besloot mee te doen. Om kwart over 6 was ik beneden en kon het schrijven beginnen. Het verhaal over de Pasar Malam en Avonturia. Een tekst waar ik dik drie kwartier over deed. Daarna belde ik kort met mama en vervolgens was het tijd voor de was op te hangen. Om 8 zat ik in de auto en reed ik via Duitsland naar Venlo.

School startte weer met Duits! En die had de cijfers bijna klaar, dus toen we zelfstandig aan het werken waren kon zij verder nakijken. Ik bleek 1 foutje te hebben gemaakt in de grammatica en daardoor kwam ik uit op een 9,8. Top! Na de pauze hadden we wiskunde. Daar gingen we ook zelfstandig aan de slag. Zij ging ook nakijken en kwam bij mij uit op een 9,5! Tijd voor een feestje haha. De laatste les was weer financiën en ook hij had de cijfers. Na ons in spanning te laten zitten kreeg ik een 8,2 terug. Hoppa, die had ik ook weer in de pocket. Er volgde een lesje liquiditeitsbegroting en om 2 uur zat ik in de auto naar huis.

Zelfdiscipline

Tijdens het afval wegbrengen zag ik een mooie regenboog. Als je het pad af kijkt zie je hem iets boven de berg.

Terug thuis at ik wat en dronk ik een glas water. Tijd om aan de slag te gaan met een to do lijstje dat ik ’s ochtends al had gemaakt. Eerst het artikel over ons uitje naar het Designer Outlet Roermond, daarna afval wegbrengen en boodschappen doen. Weer thuis besloot ik beneden even flink op te ruimen. Na het opruimen ging de stofzuiger erdoor en toen ging ik boven verder. Eerst de slaapkamer en vervolgens de badkamer. Gewoon de standaard dingen eigenlijk, maar vaak verschuif ik het naar een paar dagen later. Maar gisteren besloot ik toch die zelfdiscipline die ik heb weer af te poetsen. Als je iets wilt moet je er wat voor doen! Dus als ik de klusjes had gedaan kon ik aan het werk aan Bij Zus. Daar waar mijn dromen liggen. En daar kom je alleen met een goede dosis zelfdiscipline.

Werken aan Bij Zus

zelfdiscipline

Na de badkamer besloot ik te starten met koken. Op het menu stond hutspot met een stuk braadworst. Ik schilde de aardappels en zette alles op het fornuis. Tussendoor begon ik de keuken even op te ruimen. Daar stond ook nog van alles en nog wat. Uiteindelijk was ik klaar en was het wachten op de braadworst. Die was namelijk nog niet klaar, omdat ik niet wist dat je een deksel op de pan moest doen om hem te laten stoven. Dus de volgende keer heb ik de braadworst in 20 minuten gaar, niet in een half uur haha. Na het eten deed ik de afwas en kwam Kenneth thuis. Hij at zijn bordje leeg en ik een potje yoghurt. En toen was het tijd om lekker aan het werk te gaan voor Bij Zus. Heerlijk! Dit zou ik het allerliefst iedere dag doen. Voor ik het wist was het alweer voorbij half 10, tijd om de boterhammen te smeren en naar bed te gaan.

Het was een goede productieve dag! Toch maar vaker die zelfdiscipline uit het stof vissen, want dan heb je een veel beter gevoel over je dag. Hoe was jouw maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 14, 2017 / 8:53 am

    mooi gedaan Kelly en daar een gewoonte van maken, zelfdiscipline “oppoetsen”, niet afpoetsen, want dan blijf je aan het afpoetsen. En geweldige cijfers gehaald, komt je allemaal van pas. En met een tevreden gevoel naar bed! Fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: