20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #348 terug naar mijn oude middelbare school

middelbare school

Het is wat een hele drukke dag gisteren. Ik ging van hot naar her en deed allerlei leuke dingen. Ik moest naar school, had een deadline en ’s avonds moest ik naar mijn oude middelbare school voor een voorlichting!

Alle cijfers terug!

Gisteren had ik natuurlijk weer school. Ik begon met financiën, hierbij gingen we nu over naar een stuk boekhouding. Super interessant en erg leuk. Daarna hadden we Nederlands en daar kreeg ik het cijfer voor het schrijfexamen en voor de grammatica van Engels terug. En achtereenvolgend waren dat een *tromgeroffel* 10 en een 8! Ik deed even een dansje van binnen, dat snap je wel haha. Dus ik ben weer door de toetsweek heen zonder herkansingen. Gelukkig! Na de grote pauze hadden we nog ondernemingsplan. En daar hebben we echt goed gewerkt al zeg ik het zelf. Ik zie volgens mij wel weer wat licht tussen de bomen uit komen.

Een deadline halen

Om 3 uur was ik weer terug thuis en ging ik aan de slag met een deadline en mijn eigen deadline. Zo moest ik een artikel aanleveren en wilde ik heel graag een artikel online zetten. Dus dat werd foto’s maken, bewerken, en doorsturen. En daarna maakte ik mijn eigen artikel “Nasi basisrecept” af. Vervolgens kreeg ik reactie terug en met een kleine aanpassing was het artikel goedgekeurd. Dus dat was mooi! Toen ik daarmee klaar was liep ik naar de winkel. We hadden nog brood nodig, omdat de bakker op school nu dicht is en ik dacht dat ik daar nog brood kon halen. Na het brood halen ging ik aan de slag met het avondeten. Een niet al te moeilijk klusje. En ondertussen maakte ik Kenneth zijn boterhammen alvast klaar.

Terug naar mijn oude middelbare school

middelbare school

Ik maakte boerenkool met een stukje braadworst van gisteren. En die smaakte erg goed. Na het eten nam ik nog een klein potje ananas yoghurt en toen kon ik alweer beginnen aan de afwas. Om 6 uur was ik overal klaar mee en wachtte ik op Kenneth. Daar babbelde ik nog 5 minuutjes mee en toen reed ik naar Roermond. Ik mocht namelijk meehelpen bij de voorlichtingen op mijn oude middelbare school. En dat was leuk! De geur was er nog precies hetzelfde, de bel was precies hetzelfde, het gevoel terwijl je er rondliep en zelfs aan het lokaal was volgens mij niks veranderd.

We hadden 3 rondes waarbij we meer tekst en uitleg gaven bij de opleidingen voor Transport en Logistiek. Een leuke uitdaging, want iedere ronde pakte we anders aan. Dus je was continue gefocust op het moment dat je wat moest zeggen. Want dat wist je niet. We pakken het altijd met pure improvisatie aan en dat is leuk! Na ronde 2 kwamen papa en Jill aan de deur, zij waren al klaar! En het was erg leuk om ze even te zien. Na de laatste ronde spraken we nog met een ouder en kind die heel graag chauffeur wilde worden. Dat werd een mooi gesprek!

Toen we klaar waren liepen we richting auto’s en reed ik zelf nog even naar papa, mama en Jill. Ze hadden appeltaart gehaald en daar lustte ik ook wel een stukje van haha. Die was heerlijk! Ik dronk er nog wat, keek mee naar het einde van “het perfecte plaatje”en daarna ging ik langzamer zeker naar huis. Om precies 11 uur stond ik op de slaapkamer. Moe maar voldaan!

Het was dus een hele drukke dag voor mijn gevoel. Maar ik heb me geamuseerd en vaak haal ik hier ook een stukje energie uit. Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ans v zantvoort
    november 15, 2017 / 8:42 am

    Wat fijn dat je toetsen zo goed verlopen, mag je wel trots op zijn. Wij aten gisteravond tuinboontjes en ook braadworst, fijne dag nog vandaag

  2. oma
    november 15, 2017 / 7:13 pm

    Proficiat Kelly, mooie punten gehaald voor de toetsen en leuk om weer eens je oude stek te bezoeken voor voorlichting. En nog gezellig even thuis! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: