2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #349 een ontspannen dagje met familie

ontspannen

Gisteren was het gelukkig een rustig dagje. School, lekker op pad en ik eindigde bij papa en mama aan de eettafel. Echt zo’n dagje waarbij ik even kon ontspannen!

Supply chain van whisky

De ochtend begon rustig met het schrijven van mijn dagboekje over gisteren. Ik was nog behoorlijk moe, dus ik deed het lekker rustig aan. Om 8 uur ging ik richting school voor 2 vakken. Ik had van kwart voor 9 tot 12 uur les in de supply chain. We gingen aan de gang met een supply chain te maken over whisky. Dit als voorloper op de echte opdracht van volgende week! Ik zat te puffen en te kreunen, want ik zag niet helemaal hoe ik dit aan moest pakken. Maar hij nam het nog eens met me door, we zagen voorbeelden van soorten supply chain’s en aan de hand daarvan ging ik aan de slag. En het werd uiteindelijk een mooie tekening! Eentje die gelukkig ook nog klopte, dus volgens mij weet ik de basis van hoe ik aan de slag ga volgende week.

Na de supply chain hadden we nog een les P&O van half 1 tot half 3. Daar was ik iets minder gemotiveerd, omdat ik al mijn energie in de les ervoor had gestopt. Ook kreeg ik te horen waar ik binnenkort op gesprek ga voor stage en misschien ook ga meelopen om te kijken of het bevalt. Dat was in ieder geval wel heel tof en ik ben heel benieuwd of het wat is. Daar vertel ik wel meer over wanneer ik zelf ook meer weet. Om half 3 konden we gaan, finally!

Naar de stad en boodschappen doen

Na school reed ik naar Roermond. Ik had met Mandy afgesproken dat we deze week even naar de Etos zouden gaan. En gisteren was dan het moment dat we gingen. Jill ging ook gezellig mee! We parkeerden midden in de stad, want we hadden maar kort de tijd en zo stonden we het dichtste in de buurt. Eerst langs de Etos, daar haalden we de babybox. Daarna liepen we naar de Bakker Bart en namen we donuts mee. Even langs de boekhandel, vervolgens langs de Prenatal en tot slot de Zeeman. Een rondje dat we maakte in iets minder dan een half uur haha.

Om 4 uur waren we weer terug en aten we appeltaart. Papa moest nog naar de winkel en ik had nog brood nodig, dus ik vroeg of ik mee mocht. En dat wilde hij graag, want hij moest nog de cadeaubon van de loterij opmaken en hij wist niet precies hoe het moest. Dus we gingen van hot naar her voor het avondeten en daarna de bon haha. Terug weer bij papa en mama gingen Jordy en Mandy al naar huis. Dus die zwaaiden we uit!

Aan de eettafel en ontspannen

Kenneth belde dat hij onderweg was, maar ik stond nog in Roermond haha. Hij voelde zich niet lekker en wilde misschien even in bad en voor de rest niks. Dus hij gaf me het idee om toch in Roermond te blijven en gezellig aan te schuiven. Papa en mama hadden het al gevraagd, dus uiteindelijk at ik toch gezellig mee. XXL Macaroni met bolognese saus. En als toetje hadden we Mona pepernotenpudding, die smaakte ook erg lekker!

Na het eten moest Jill nog wat voor school doen en ik beloofde dat we daarna even old school op Habbo zouden rondlopen. Dus zo gezegd, zo gedaan! Even ontspannen en wat anders doen, dat moet ook kunnen. Rond half 9 stopte we ermee en ging ik nog even bij de tv zitten. Om half 10 besloot ik maar weer eens naar huis te gaan. We hadden bij de winkel ook een reep chocolade gekocht met de bon, en papa wilde die als verrassing in mijn tas stoppen. Lukte alleen niet haha! Dus hij legde hem op m’n tas, een leuke en lieve verrassing! Terug thuis kwam ik Kenneth tegen in de keuken! Hij had z’n tas al klaar en was nog even bezig met de afwas. Ik haalde nog even de was van het rek en daarna gingen we naar bed!

Het was een lekker ontspannen, maar ondernemende dag! Een dag waarbij ik extra in mijn handjes klap voor de familie die ik heb. Ik ben een echte bofbips! Hoe was jouw woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 16, 2017 / 8:36 am

    wij zijn benieuwd waar je stage gaat lopen, best belangrijk. De gezinsband is bij jullie erg sterk en dat komt vaak van pas, je staat nooit alleen! Succes vandaag en tot de volgende berichten! Groetjes van oma en xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: