2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #350 broodje rookworst en spelen

365 plates #350 broodje rookworst en spelen

Zo de donderdag is ook alweer voorbij! Niet zo’n hele spannende dag, maar hij was wel gezellig en ook weer zo voorbij. We zullen de donderdag er eens bij nemen en overhoren haha! Spelen met Olaf, broodje rookworst, het komt allemaal voorbij.

Een hele gewone schooldag

Het was gisteren een hele gewone schooldag. Niks spannends met cijfers, gewoon uitleg, zelfstandig werken en bij Engels keek ik een film. Dit om het luisteren te trainen voor de cito van morgen (vandaag). Het was een interessante film en heel moeilijk te volgen. Het was namelijk typisch Engels en het verhaal werd als het ware voorgelezen door een van de medespelers. Ik kijk hem in ieder geval binnenkort af met Nederlandse ondertiteling.

Spelen met Olaf

Na school reed ik weer naar Roermond. Ik had namelijk woordenboeken nodig en die wilde ik woensdag meenemen. Maar ik was ze vergeten en aangezien even daar langs gaan goedkoper en geen straf is deed ik dat. Lekker babbelen over van alles en nog wat. Ik leerde hoe ik Olaf vast moet pakken wanneer hij op zijn buikje wilt liggen of voor je uit op een kussen. Een pittige cursus, want ik vond het reuze spannend! Maar het ging goed. Mandy gaf hem aan mij, dan kon ze heel even haar ding doen. En dat was leuk! Hij was wakker, dus ik kon lekker met hem “spelen”. Soms kwam er een glimlachje vanaf en dan straal je! Rond 6 uur wilde ik naar huis gaan. Dus ik stond nog even met mama te babbelen en toen bedacht ik me dat ik de woordenboeken vergeten was haha. Dus hup weer terug naar binnen! En daarna ging ik echt naar huis!

Broodje rookworst

broodje rookworst

Als avondeten maakte ik een pistolet met zuurkool en rookworst. Heel erg gemakkelijk en heel erg lekker. Kenneth was er rond kwart over 7. Dus die at en daarna ging hij naar boven. Rond kwart over 9 kwam hij beneden kijken en daarna zoefde hij weer naar boven. Ik snapte er niks van, maar uiteindelijk kwam ik erachter dat hij boven aan het knutselen was aan zijn modelbouwbaan. Uiteindelijk ging ik ook maar naar boven, dan kon ik even de was vouwen en daarna douchen. Rond half 11 lag ik in bed, total loss, maar wel voldaan.

Het was me het dagje wel met die woordenboeken. En wat is het heerlijk om met Olaf te spelen! Oh dat broodje rookworst is trouwens een aanrader, je moet het alleen niet netjes willen eten. Want dat feestje gaat niet op haha. Fijne vrijdag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    november 17, 2017 / 8:28 am

    mooi Kelly, je leert al omgaan met baby’s, de ervaringen van vroeger durf ik met Olaf niet, of onhandiger maar ook bang dat er iets fout gaat. Laat hem eerst maar wat ouder zijn. Fijn, dat hij handige familie heeft. Jullie genieten er allemaal van, moet ook, want Olaf kan het later ook niet terugdraaien! Hij doet het zo goed. Nog een fijne dag vandaag en dan heb je al weer weekend! Groetjes oma xx

  2. Roos Smeets
    november 17, 2017 / 9:18 am

    Geweldig Kelly dat alles zo goed gaat, met jullie en de kleine Olaf. Ga zo door met je verhaaltjes. En… buiten het stadion mag een broodje rookworst genuttigd worden hoor! Snap je ‘m?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: