2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #351 eindelijk vrijdag en eindelijk weekend

vrijdag

Gisteren had ik de laatste cito toets! Finally! Daarna reed ik naar Roermond, mocht ik wandelen met de kleinste van de crew, en ik keek weer mee naar Fortuna Sittard. Ik neem je mee door de vrijdag!

Vrijdag!

Gisteren begon natuurlijk met mijn dagelijkse dingen. Zo schreef ik over de donderdag en ik keek even rustig tv. Eindelijk weer vrijdag, daar was ik aan toe! Om 8 uur begon ik aan de survivaltrip naar school. Ik had eerst problemen met mijn voorruit, die was beslagen en het duurde even tot het weg was. Daarna moest ik binnendoor en over Duitsland, normaal is dat geen probleem en ben ik er alsnog zo. Maar nu had ik alles tegen haha. Om half 9 was ik in Venlo en ik dacht dat ik laat was, omdat ik meende dat de laatste cito om kwart voor 9 begon. Maar dat was dus 9 uur! Niks aan de hand haha. Maar goed de laatste cito zit erop! Cito Engels. En nu is het afwachten tot de uitslag en dan zien we wel of we nog moeten herkansen.

Om 10 uur was ik klaar en ging ik richting Roermond! Eenmaal daar kon ik gelijk even knuffelen met Olaf, heerlijk. Olaf ging eten en ik knuffelde met Jive. Die is trouwens momenteel nog lekker actief en vrolijk. De medicijnen doen z’n ding, alleen wordt de wond groter en is de last er nog steeds. Kortom, het is afwachten. Dus ieder moment dat ik kan nemen om te knuffelen met haar neem ik met beide handen aan.

Naar de DM in Elmpt

Mama moest gistermiddag werken en had een klant die graag even met me wilde babbelen over mijn opleiding. En dat doe ik erg graag, dus ik liep even naar haar. En wat bleek, zij was ook op de voorlichtingsavond geweest afgelopen maandag. De wereld is weer heel klein!

Na het babbelen gingen Mandy en ik even wandelen met Olaf. Het is toch zo magisch om achter zo’n wagen te mogen wandelen. Ik kan me nog herinneren hoe ik dat deed met mijn pop. Nu loop je met je neefje erin rond, zo speciaal. En zo ontzettend leuk!! We maakten nog even een pitstop bij Ger en José en daarna liepen we naar huis.

Jill en papa waren inmiddels ook thuis, dus nu was het tijd om met Jill op pad te gaan. Voor de suprise help ik haar met dingen aanschaffen en rijden. Dus we reden naar de DM in Elmpt. Zij had van daar nog wat nodig en ik moest toch tanken. Het was alweer een hele tijd geleden dat ik in Elmpt was, maar echt veranderd was het er niet. Gelukkig, anders had ik geen herkenningspunten gehad haha.

Terug in Roermond was mama alweer bijna klaar en zaten we even tv te kijken. Jordy kwam terug van het werk, mama kwam weer binnen en toen kletste we even met z’n allen. Jordy, Mandy en Olaf gingen naar huis, dus die zwaaide we uit en ik bleef.

Fortuna Sittard – Cambuur

vrijdag

Papa had als avondeten een zakje burrito schotel met gehaktballen gemaakt voor in een wrap en daarnaast was er nog leftover boerenkool. Dus ik was een bofbips, want het smaakte allebei heel lekker. Daarna ging ik even brainstormen en hielden Jill en ik weer een concert voor onszelf. Papa en mama waren namelijk boodschappen doen, dus die hadden er geen last van haha.

Voor ik het wist was het alweer 8 uur! Tijd voor Fortuna Sittard tegen Cambuur. In de 2e minuut viel er al een goal voor Cambuur. De meest pijnlijke goal tot nu toe voor mijn gevoel. Peersman maakte namelijk de goal, dus spontaan was ik getrouwd met Kenneth en had ik zijn naam aangenomen. Die goal was balen hoor, haha! Daarna maakte een van hen een kopstoot naar  een van ons, met als gevolg dat die van ons een gele kaart had en die van Cambuur een rode. Dag meneer! En nog kregen ze het helaas niet voor elkaar om te winnen. Maar ze hebben gespeeld, ze hebben geknald en volgende week sta ik ze gewoon weer aan te moedigen. Want goed, dat zijn ze, zonder twijfel. Uiteindelijk ging ik rond half 11 naar huis!

Wat een vrijdag! Ik heb genoten van een heel goed begin van het weekend. Hoe was jouw vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 20, 2017 / 8:36 am

    hoe heb je dat gedaan, dat Peersman de goal maakt en jij getrouwd bent met Kenneth? Je hebt een mooie week achter de rug en gewerkt op zondag, bezige bij. Succes met alles Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: