20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #352-#353 filmavond met onze crew

filmavond

Zo het weekend is al weer voorbij, en de maandag eigenlijk ook, maar beter laat dan nooit. Zaterdag hadden we de verjaardag van Luca en voor het eerst een filmavond met onze crew van nu 6! Zondag zat ik op de open dag in Venlo. Ik neem je mee!

#352 filmavond met crew van 6

De ochtend begon met uitslapen! Daar was ik enorm aan toe, en aangezien ik van vrijdag op zaterdag niet lekker was geworden ook de betere keuze. Daarna ging ik naar de supermarkt voor het ontbijt. Ik haalde een stokbrood met wat smeersels, broodvlees en kaas. Na het eten ging ik aan de slag met een blogpost over vrijdag en toen die af was gingen we naar Roermond.

Verjaardagsfeestje van Luca

In Roermond stapte we bij Ger en José in de auto en reden we naar Veldhoven. Daar vierde namelijk Luca, een soort van neefje, zijn verjaardag! Dus daar moesten we uiteraard even op bezoek. Ik ging met Tamara (de nicht van Kenneth) mee naar de winkel, want ze had nog wat nodig. En dat was leuk! Zo verkende ik Veldhoven even voor een stukje haha. Ze hadden ook een enorm mooie kat Odin, die zagen we voor het eerst. Echt een plaatje! Het was een hele gezellige middag en rond half 5 reden we naar huis.

Paniek bij de Mc Donalds

Kenneth en ik hadden namelijk afgesproken om film te gaan kijken bij Jordy, Mandy en Olaf! Jill wilde graag weer eens een pizza en filmavond. Dus die hadden we gepland ! Rond half 6 waren we daar. Olaf lag lekker te drinken en dat gaf ons de tijd om te beslissen wat we allemaal van de Mc Donalds wilde hebben. Toen Olaf klaar was met drinken reden Mandy, Jill en ik naar de Mc Donalds toe.

Oh en jongens wat hebben we daar gelachen! We hadden een order van ongeveer €55,- en ze wisten niet wat hen overkwam! Ze maakte de order klaar en hadden in hun hoofd dat het om daar op te eten was. We hadden gelukkig aangegeven dat het meenemen was, maar daar kwamen ze aan de balie achter. Een hoop gefoeter en paniek tot gevolg. Maar ook een hoop gelach. En ook wij hadden de grootste lol. Uiteindelijk was het geslaagd en reden we terug om te gaan eten.

filmavond

Ik had gekozen voor een hamburger happy meal, want ze hadden nu Powerpuff Girls poppetjes. En daarnaast nam ik de McWrap, omdat een happy meal iets te weinig is voor mij haha. Het smaakte gelukkig goed en daarna konden we beginnen aan onze filmavond.

Divergent

We keken de film Divergent. Een film die je kunt vergelijken met de Hunger Games. Maar deze vind ik dan wel erg leuk. Het was een onwijs spannende film, met veel actie en een minuscuul beetje romantiek. Ik vond hem zelf heel erg leuk, maar was blij toen het afgelopen was haha. Dan was het tenminste goed.

En het was natuurlijk de eerste keer dat we film avond hadden met z’n zessen. Dat was toch wel bijzonder! En het gaf een groot bijkomend voordeel.. We konden weer even knuffelen!! Yes! Rond 1 uur besloten we dat het laat genoeg was, we waren namelijk allemaal onwijs moe. Dus Kenneth en ik brachten Jill thuis en daarna reden we zelf naar huis.

Open dag in Venlo

Om 8 uur ging mijn wekker gisteren weer. Ik maakte me klaar en daarna reed ik naar Roermond om een studiegenootje Britt op te halen! Er was namelijk weer open dag in Venlo en daar waren we voor gevraagd. Altijd leuk! En zo mochten we samen met Michelle vanuit onze kant het verhaal toelichten.

Heel veel keuzes

De dag stond in het teken van keuzes, keuzes, keuzes. En heel veel praten over de opleiding, wat ik dus geweldig vind. Ook praatte ik met mijn waarschijnlijk toekomstig stagebedrijf. Dat was een leuk gesprek waarbij ik het nummer kreeg waar ik naar kon bellen. Ook kwamen papa, mama en Jill nog kijken, dus dat was sowieso erg leuk. Even overal met ze rondlopen en Jill zette ik achter een trucksimulator. Toen zij weer naar huis waren moest ik natuurlijk ook weer verder. Tegen 2 uur was alles langzaam voorbij en kroop ik zelf achter het stuur van de simulator. Hiermee maten ze je reactiesnelheid op. Die van mij was 0,81. Ondertussen maakte ik ook nog kennis met de vrouw van een leraar. Dat gaf een aparte combinatie haha. Al rijdend kennis maken met iemand.

Een dankjewel en nog even buurten

Om 3 uur waren we klaar en hielpen we kort nog met opruimen. Daarna kregen we een pakketje met lekkers cadeau. Ontzettend leuk en naast dat kregen we ook nog studiemiles. Heel handig! We gingen met een voldaan gevoel weg. Ik bracht Britt naar huis en daarna reed ik nog even naar papa en mama. Die waren namelijk onderweg naar huis van opa en oma. Kon ik even knuffelen met Jive en nog even napraten. Daarnaast speelde mama nog even voor bakker, want ze gaf me een halfje wit mee en zo hoefde ik niet meer naar de winkel. Heel fijn!

Heel rustig aan!

Om half 6 was ik weer thuis! Kenneth en ik maakte longtong met saté en satésaus. Lekker gemakkelijk! Daarna deed ik de afwas en kroop ik de bank op. Volgens mij heb ik een verkoudheid te pakken en daar word je ’s avonds niet zo lekker van. Dus ik deed het rustig aan en zo kwam er ineens het idee om te schrijven over het keuzeproces. Dus dat schreef ik en daarna ging ik naar bed.

Een heel tof weekend ondanks het niet helemaal fit zijn! De filmavond en de open dag, ik genoot er op en top van. Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  november 20, 2017 / 9:45 pm

  Zo mooi om te zien hoe je je daar in Venlo als een vis in het water voelt. Geweldig xxx

 2. oma
  november 21, 2017 / 8:17 am

  leuk om te lezen, je bent een duizendpoot! Het neemt niet weg, dat het ook energie kost. Daardoor kun jij je ’s nachts ook wel eens niet lekker voelen. Het scheelt veel dat alles als gesmeerd loopt, maar even een time out is ook goed. Een rustige dag vandaag en geniet ervan. Groetjes oma xx

 3. kdewinter
  november 21, 2017 / 6:59 pm

  Wat heb jij het toch altijd druk! Mijn blik werd meteen naar de Mac Donalds foto getrokken. I love Mac Donalds 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: