2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #354 een makkelijke pasta en les geven

makkelijke pasta

Gisteren mocht ik mee lesgeven op mijn oude middelbare school, deed ik mijn zondagse dingen en maakte ik een hele makkelijke pasta. Oh en natuurlijk had ik school, maar goed ik neem je mee!

We mogen weer!

Gisteren mochten we weer naar school, alsof ik geen weekend had gehad haha. En het was een puinhoop op de weg, dus ik mocht weer binnendoor rijden. School was niet zo spannend, gelukkig maar. We begonnen met Duits en daarna had ik Wiskunde. En daar kreeg ik geinig nieuws, mijn lerares had mijn toetsweek cijfer en dat vele anderen moeten verhogen. Met als gevolg.. *tromgeroffel* een 10 in the pocket. Ja dat was toch wel leuk haha. Daarna had ik nog Financiën. Daar maakte we een balans en hadden we gewoon wat uitleg. Echt niet spannend. Om 2 uur waren we klaar en vertrok ik naar Roermond.

Les geven

Op mijn oude middelbare school mocht ik samen met een klasgenoot mee helpen les geven. Een lesje logistiek uiteraard. En dat was erg geslaagd. Jill had ook school tot 4 uur, dus die hadden ze ’s ochtends gebracht en ik bracht haar weer thuis. Wel zo gezellig! Ik kon nog een oogje werpen op Olaf voor hij weer moest eten. En daarna maakte ik een boodschappenlijstje klaar. Want dat ging ik rond 6 uur doen, de week boodschappen die ik normaal op zondag doe. Even bij de Albert Heijn, dus ik nam weer eens dingen mee die ze bij de Plus niet hebben. Heel leuk!

Lekkere makkelijke pasta

makkelijke pasta

Om kwart voor 7 was ik weer thuis en belde Kenneth dat hij onderweg was. Mooi! Ik haalde de boodschappen uit de auto, ruimde alles op en daarna ging ik koken. Ik maakte een lekkere makkelijke pasta (voor 2 dagen)! Spaghetti met Italiaanse roerbakgroente, gehakt en mijn favoriete verse saus van de Appie. Dus toen Kenneth thuis kwam konden we praktisch gelijk eten. Ook gezellig! Daarna deed ik de afwas en dook ik achter de laptop. En natuurlijk gingen mijn keel en neus weer opspelen en voelde ik mij weer beroerd. Dus dat was minder geslaagd. Ik schreef over afgelopen weekend en daarna besloot ik naar bed te gaan. Het was ook al weer laat genoeg, volgens mij 10 uur haha.

Het was dus een mooie drukke maandag! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 21, 2017 / 8:19 am

    hiervan ben ik de tekst een beetje kwijt, want ik heb er twee vlak na elkaar gelezen, moet ik niet meer doen. Het was wel een mooie dag! Succes met alles en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: