2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #355 writersblock en voedseldieren ophalen

365 plates #355 writersblock en voedseldieren ophalen

Gisteren had ik een echte writersblock, of ja, die heb ik al een aantal dagen, maar ook gisteren was hij weer aanwezig. Ook ging ik naar school en ik haalde voedseldieren op voor Jaapie. Ik ga je meenemen!

Werkroosters

De dag begon met heel veel files op de weg en ik die de keuze maakte om maar weer over Duitsland te rijden. Zo was ik gewoon op tijd op school! De eerste les was financiën, hierbij werkte we bijna de hele les zelfstandig. Iets wat ik altijd heel prettig vind. Daarna hadden we Nederlands, daar bereidde we ons voor op het werkoverleg. En ondertussen was ik druk bezig met het plannen van deze week. Na een lange grote pauze hadden we dan nog ondernemingsplan. We waren de hele les bezig met het kopje personeel en aan het einde kwam de leraar pijlen hoever we waren. En toen vroeg hij ons of het stukje werkrooster wel het belangrijkste was? Aangezien we daar de hele les mee bezig waren. Nouja, dan gaan we volgende week verder aan het financiële gedeelte! Het werkrooster is in ieder geval zo goed als af haha.

Writersblock

Rond half 3 reed ik naar huis met het idee lekker aan Bij Zus te werken. Maar de writersblock waar ik nu al dagen mee kamp speelde weer op. Dus er kwam helemaal niks uit de vingers. Balen!! Dus ik zat de hele middag naar mijn computer te staren en ondertussen stonden er Youtube filmpjes op de tv aan. Daarna verwisselde ik Youtube voor 24Kitchen en toen kreeg ik honger!

Voedseldieren ophalen

writersblock

Dus om half 6 zette ik een bakje spaghetti in de magnetron en die at ik met smaak op. En ook het 2e bakje smaakte erg goed haha. Kenneth belde dat hij pas tegen half 8  in Venlo was, dus die was er de komende tijd nog niet. Ik deed de afwas en daarna haalde ik een pakketje op bij de buren van de buren.

Vervolgens stapte ik mijn autootje en reed ik even naar de Plus voor broodboter en wat lekkers. De broodboter legde ik thuis in de kast en ik nam een Robbie Williams cd mee de auto in. Want ik reed weer op mijn gemakje naar Roermond, daar waren namelijk voedseldieren voor Jaapie afgeleverd. En aangezien het levende beestjes zijn moesten die wel zo snel mogelijk naar huis. Ik keek gezellig mee naar “het perfecte plaatje” en rond een uurtje of 10 ging ik weer naar huis. Met de voedseldieren!

Terug thuis was Kenneth al druk met zijn tas klaar maken en daarna gaf hij Jaapie nog wat meelwormpjes. En toen was het alweer bedtijd.

Tja een hele rustige dag eigenlijk! Ik baal van de writersblock, maar het zal wel weer goed komen. En die voedseldieren, mijn hobby is het niet haha, maar ze zijn hier en daar ging het om. Hoe was jullie dinsdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 22, 2017 / 8:11 am

    toch weer een heel stuk geschreven, wat bedoel je met je writersblock? Je maakt elke dag veel kilometers, maar dat is je hobby, bovendien houd je het rijden goed bij. Over een maand heb je vakantie en dan schiet het schooljaar op! Heb je de stageplek rond? Succes voor vandaag en een knuffel van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: