2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #356 supply chain en papa op bezoek

papa

Het was een thuis dagje gisteren. Ik moest natuurlijk naar school, maar daarna ging ik thuis rommelen. Ik brainstormde, maakte naar mijn mening hele lekkere soep en papa kwam nog even op bezoek.

De supply chain opdracht

Gisteren was het woensdag, dus ik had weer les in de supply chain. We kregen eindelijk de opdracht waar de leraar nu al 2 weken over heeft gesproken. En samen met Michelle gingen we weer aan de slag. De opdracht is om voor Livera en Intersport Nederland de volledige supply chain uit te vogelen vanuit China en Turkije. Een supply chain is trouwens het proces van grondstof tot eindproduct. En dat werd gelijk een leuke uitdaging! Want ja hoe begin je? We moesten gisteren meer informatie geven over de bedrijven die er bij betrokken zijn en over China en Turkije. Volgens mij zijn we er de komende tijd wel zoet mee. Na die les hadden we nog Personeel & Organisatie! Daar moesten we het theorie gedeelte van de opdracht van vorige week inleveren. Weer een uitdaging, want ik was nog lang niet klaar! Gelukkig hadden we tot kwart voor 3 de tijd en stuurde ik hem 20 voor 3 in.

Papa op bezoek

Om kwart over 3 was ik thuis en ging ik aan de slag met boven stofzuigen. En daarnaast stofzuigde ik ook nog even de trap. Ik wilde namelijk stickers op de trap gaan plakken, maar dat is nog een hele uitdaging! Dus dat heb ik maar verzet naar een rustig moment in het weekend. Ik besloot maar alvast de soep van ’s avonds te maken en even rustig aan te doen. Niks moest, het mocht alleen. Ik keek wat filmpjes, snuffelde rond op internet en beantwoorde een leuk mailtje. Om kwart voor 5 parkeerde papa zijn auto bij ons op de oprit, want hij ging naar de kapper bij ons in de straat. Ik ging in de tussentijd brainstormen voor Bij Zus en eindelijk kwamen er weer ideeën los. Ook kleine artikelen, maar dat maakt niet uit. Om kwart over 5 was papa hier en dronk hij een kopje koffie. We kletsten even bij over van alles en nog wat en daarna ging hij weer naar huis.

Boodschapje doen en bloggen

papa

Ik maakte een kommetje pompoenwortelsoep warm en daarnaast deed ik een foccacia met mozarella in de oven. Een hele makkelijke maaltijd, maar ik vond hem erg lekker! Na het eten belde Kenneth op dat hij onderweg was naar huis. Dus ik maakte zijn eten ook maar even warm. Ondertussen deden we Sjonnie in een bak met warm water. En toen ging een lampje branden dat ik brood moest halen. Dus ik reed vlug naar de winkel, terwijl Kenneth Sjonnie weer in zijn terrarium zette. Na de boodschappen ging ik aan de slag met de afwas. Die stond er ook nog. Toen dat klaar was besloot ik te beginnen aan een blog over Nick en Simon. Ik belde nog kort met mama en daarna was het tijd om de tas klaar te maken en te gaan slapen!

Het was een leuke thuis dag! Papa op bezoek is altijd leuk en ik had eindelijk weer inspiratie om te schrijven. Hoe was jouw woensdag? De week is weer doormidden! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 23, 2017 / 8:14 am

    leuk om te lezen! Een dagje thuis is ook zinvol, maar morgen wil je Olaf knuffelen! Een fijne dag Kelly. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: