20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #357 chauffeuse spelen en bloggen

chauffeuse

Nu ik dit schrijf is kwart over 10 ’s avonds. Normaal lig ik al lang in bed, maar vandaag niet! Vandaag speelde ik chauffeuse, kon ik de hele avond naar hartenlust bloggen en wachtte ik op aanbiedingen op Black Friday!

Hele korte schooldag

De schooldag was heel erg kort! In de eerste les maakte Michelle en ik onze vragenlijst die we naar onze oude BPV bedrijven zouden gaan sturen over hun kwaliteits-, arbo- en milieusysteem. Daarna gingen we aan de slag met de opdracht voor Leerling Loopbaan Begeleiding. Niet zo spannend. En na de pauze lieten we de vragenlijst aan de leraar zien, paste we hem aan en stuurde we hem echt door. Om vervolgens nog een half uurtje weg te kijken tot het half 12 was. Want toen moest ik snel naar Roermond!

Chauffeuse en knuffelen!

Om 1 uur hadden Jordy en Mandy namelijk een bezichtiging in hun appartement. Maar omdat Jordy, papa en mama moesten werken bood ik aan mee te gaan als chauffeuse! Een paar uurtjes werden ingeleverd en zo gezegd zo gedaan. De bezichtiging ging erg goed. Dat is een ding wat zeker is en hoe het verder loopt is afwachten. Ik kan alleen zeggen dat ik mijn roeping heb gemist en dat Mandy en ik enorme lol hebben gehad haha.

Na de bezichtiging reden we terug naar Roermond waar mama op Olaf paste. Het was al rond half 3, dus het was wel tijd voor een boterham! Olaf moest ook weer eten en Mambo lag er naast. Met als gevolg dat Olaf zijn voetjes op haar liet rusten. Dat zag zo ontzettend schattig uit! Voor ik het wist was het 10 voor 4 en stapte ik in mijn autootje voor het volgende ritje. Ze hadden Jill naar school gebracht en ik had aangeboden haar te halen. Dat vind ik leuk om te doen! Dus die haalde ik op en nam ik mee naar huis.  En toen zat mijn chauffeuse leventje er weer op haha. We keken tv en daarna nam ik Olaf even van Mandy over. Tijd om te knuffelen! Heerlijk! Kon ik die kleine man maar dupliceren, zo’n leuk mannetje!

Hele avond bloggen

chauffeuse

Rond 6 uur reed ik naar huis! Ik maakte het avondeten klaar: gebakken aardappeltjes met een kip cordon blue en salade. Kenneth was onderweg naar huis, dus konden we gezellig samen eten! Dat was een aangename verrassing, want ik wist niet dat hij al terug in Venlo was. Ik meende dat hij nog onderweg was.

Hij ging na het eten naar boven, omdat hij zich niet lekker voelde. Ik deed de afwas en daarna kroop ik achter de laptop om weer eens te bloggen! De ideeën waren eergisteren op gang gekomen en gisteren besloot ik daar gretig gebruik van te maken. En onder het genot van Youtube filmpjes ging ik aan de slag! Ik schreef over Black friday, want daar zat ik zelf ook op te wachten. Alternate deed namelijk ook mee en bij dat bedrijf wilden we 2 producten kopen voor de computer. En die korting konden we goed gebruiken!

Dus ik schreef lekker verder, maakte Kenneth zijn boterhammen klaar, maakte me al klaar om naar bed te gaan en toen was het wachten tot 12 uur. Ik speelde tetris en keek “Chantal blijft slapen” terug. En om 12 uur was hetgeen wat we precies zochten niet in de aanbieding, hooray! Dus toen was het echt bedtijd.. Maar ik ging wel met een heel voldaan gevoel naar bed, dus dat was wel mooi.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 25, 2017 / 8:29 am

    het is altijd nog leuk om te lezen, dat je zo graag rijdt en zo vaak bij kunt springen. Dit was een mooie dag, ook met eens wat anders, en waarschijnlijk eenmalig op deze manier. En lekker gekookt!
    Een fijn weekend samen en geniet ervan, wel koud hoor! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: